crezi ca tinem minte despre ce director e vorba? daca tot pomenesti, scrie si url ul.
nu era problema de cate sunt, ci ca au fost toate
crezi ca tinem minte despre ce director e vorba? daca tot pomenesti, scrie si url ul.
nu era problema de cate sunt, ci ca au fost toate
Acum site-ul este : Director de Articole Unice
Stie cineva cum pot face sa pun limita de caractere la titlu?
Atentie la directorul portal-articole.ro - observ ca link-urile din articole sunt acum cu nofollow
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Directorul articole.org cere bani pentru a putea modifica/edita un articol. Asadar, aveti grija ce link-uri introduceti in articole, pentru ca mai tarziu veti plati daca vreti modificari
Am publicat un articol pe advertoriale.info pe 30 Noiembrie si il vad online desi ultima aprobare a fost facuta pe 10 Decembrie. Eu ce trebui sa inteleg prin asta? Public articolul in alta parte sau mai astept?
Nu, imi dai un mesaj cu titlul articolului.
Din motive personale, aprobarea poate dura pana la 1 luna de zile. (Cei care detin directoare de articole stiu despre ce vorbesc). Totusi, pentru membrii comunitatii aprobarea este mult mai rapida daca imi dati un mesaj.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Catalin Ciobanu si AntonioTony ISEOM s-a desfiintat astfel ca toata reteaua a cazut, inclusiv cel precizat de tine Cataline nu mai este functional de mult timp
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
Nu mai stiu ale cui sunt, dar se mai uita cineva pe earticole.com si pe articole-online.ro ?
Am articole trimise de cateva saptamani si nu s-a mai aprobat nimic de atunci ..
tony, da-mi mesaj pe mess cu articolele de pe earticole.com si ti le aprob cand ajung acasa. Directorul e al lui Cristi Ursut, dar am si eu cont de admin.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
site-pedia.ro (stiu ca e al unui coleg de pe forum) vad ca a fost puse la vanzare si toate articolele sunt offline.
director-romanesc.info iarasi e offline.
De asemenea, vad ca multe directoare de articole si-au pierdut page rank-ul sau au fost penalizate. Voi cu care/cate directoare ati lucrat bine in ultimul timp?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)