Rezultate 1 la 10 din 41

Subiect: Voi cum faceti linkbuilding?

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de NoWayJose Vezi Post

3. Dupa ce am sortat toate linkurile pe caprarii, incerc sa obtinuri backlinkuri de pe site-urile respective. Aici intervine si problema mea. Reusesc sa scot prea putine linkuri in comparatie cu numarul de surse pe care-l am si alea pe care le scot imi urca expresiile doar pana in 20 - 50. Si nu pot sa zic ca am facut neaparat economie la bani. Daca am gasit ceva la un pret bun raportand cu calitatea am investit. Cu toate astea rezultatele nu sunt cele pe care le asteptam.

Acum jumate de an in urma nu aveam probleme dar acum parca nu mai merge.
    Iti urca expresiile incet si "degeaba" pentru ca link-urile pe care tu le obtii sunt "slabe" si nu te ajuta.

Ceea ce faci tu costa timp = bani, iar in timp o sa intelegi ca era mai bine sa cumperi cateva links, investitia fiind identica, doar rezultatele sunt altele.

Daca nisa e usoara, atunci poti sa urci in top 10, cu link-urile slabe pe care tu le pui (poti adauga si directoare).

Problema e alta. Daca de exemplu eu intru pe nisa ta maine, ma duc direct in top 10 (investesc in link-uri mai bune ), iar daca sunt 10 ca mine, atunci toata munca pe care tu ai facut-o nu mai conteaza. Cand pui link-uri "ca sa fie" te gandesti doar la maine, dar poimaine? Dar la anu? Incearca sa gasest un raport link/cost destul de rentabil, dar acel raport sa-ti ofere top 3 (pe ceva), altfel pierzi vremea.

----

Iar cand primesti warning sau penalizare, realizezi ca pe langa pierderea initiala (timp si bani), urmeaza sa mai pierzi din nou timp si bani (eliminare penalizare, schimbat domeniu, mutat content, etc).
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

NoWayJose este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    29th October 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    40
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Iti urca expresiile incet si "degeaba" pentru ca link-urile pe care tu le obtii sunt "slabe" si nu te ajuta.

Ceea ce faci tu costa timp = bani, iar in timp o sa intelegi ca era mai bine sa cumperi cateva links, investitia fiind identica, doar rezultatele sunt altele.

Daca nisa e usoara, atunci poti sa urci in top 10, cu link-urile slabe pe care tu le pui (poti adauga si directoare).

Problema e alta. Daca de exemplu eu intru pe nisa ta maine, ma duc direct in top 10, iar daca sunt 10 ca mine, atunci toata munca pe care tu ai facut-o nu mai conteaza. Cand pui link-uri "ca sa fie" te gandesti doar la maine, dar poimaine? Dar la anu? Incearca sa gasest un raport link/cost destul de rentabil, dar acel raport sa-ti ofere top 3 (pe ceva), altfel pierzi vremea.

----

Iar cand primesti warning sau penalizare, realizezi ca pe langa pierderea initiala (timp si bani), urmeaza sa mai pierzi din nou timp si bani (eliminare penalizare, schimbat domeniu, mutat content, etc).
    Buna Tom,

Multumesc pentru raspuns. In medie, imi permit sa investesc in jur de 100 euro pe domeniu. La unele poate fi 200, la altele 50 dar pe acolo se invarte. Probabil nu este o suma foarte mare dar pentru a reusi sa raman cu ceva, pe acolo trebuie sa ma mentin. Tu cat investesti? Imi imaginez ca unele site-uri necesita investii mai mari si altele investii mai mici asa ca te rog sa imi mentionezi o suma generala pentru site cu competitie mica, site cu competitie medie si site cu competitie mare. Te intreb pentru a sti pe unde ar trebui sa ma invart cu bugetul de linkuri pentru viitor.

Stiu ca linkurile nu sunt de cea mai buna calitate dar cand bugetul nu este foarte mare e greu sa gasesti alte solutii.

O zi buna!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Audit SEO, voi cum il faceti?
    De Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 4th July 2012, 08:29
  2. Linkbuilding MNS
    De Popa Flavian în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th April 2012, 21:31
  3. Linkbuilding spam?
    De Bogdan Ungureanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th July 2011, 17:42
  4. Linkbuilding : Widget
    De Ing3ras în forumul Link Building
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th April 2011, 00:05
  5. De cat timp faceti SEO si SEM?
    De Krumel în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 4th December 2010, 22:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.