Salut. Multumesc pentru raspunsuri! O sa le iau pe rand.
2dor
Multumesc pentru raspuns. Intrebare: si cand optimizarea onpage e buna si nici linkurile pentru care ai platit nu dau rezultate care-i urmatorul pas? Acu' mai e si varianta in care ma gandesc ca poate nu am platit pentru linkurile care trebuie
alias74
Multumesc pentru tip-ul cu PBN-ul. O sa citesc mai multe despre asta sau, daca ai timp, poate ai cum sa imi oferi cateva sfaturi.
1nesco
Multumesc pentru reply!
Nu ma dau drept mare cunoscator dar peste tot pe unde am citit, chiar si aici pe forum, directoarele de linkuri nu mai sunt deloc o optiune. Cele de articole, din ce am vazut, daca postarile nu au engagement, sunt frectie la picior. Pana la urma urmei, o pagina nou creata, fara nici un link in spate fara nimic, nu prea are ce Page Rank sa paseze. Adica asa vad eu situatia dar daca ma insel va rog sa ma contraziceti.
Advertorialele sunt o varianta buna dar mai ramai cu bani de o punga de seminte dupa ce le cumperi. Acum poate "nu am batut eu la usa care trebuie" dar ownerii din afara si pentru niste site-uri destul de slabe tot iti cer de la 100 USD in sus pentru un advertorial.
diasomie
Multumesc pentru raspuns. Cand spui stil clasic de link building la ce te referi? Eu prin clasic inteleg directoare, directoare business, directoare articole, comentarii, bloguri, forumuri, advertoriale, web 2.0, press release-uri si ce mai faceau stramosii nostri SEO.
ForeverYoung
Parerea mea e ca daca bagi un site nou in sute de directoare deja ti-ai facut praf profilul de linkuri. In primul rand, in principiu, un site nou nu este destul de consacrat incat sa primeasca asa de multe linkuri dintr-o data. Cred ca asa vede si Google situatia. Doi la mana, fiind si sute de linkuri primite intr-un timp foarte scurt, fiind si linkuri de proasta calitate, nu cred asta poate fi o reteta de succes.
Multumesc pentru reply.

Răspunde cu citat