Rezultate 1 la 10 din 41

Subiect: Voi cum faceti linkbuilding?

Vizualizare arbore

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Pai cum unesco directoare de linkuri in 2014? Ce am mai citit pe aici a fost ca nu sunt bune si ca liata de directoare e buna pt disavow...
    Eu , de anul trecut nu mai pot face decat sa scot bani pt advertoriale dar nu ma misc deloc in sus.

Acum sa nu dati cu pietre sau cu post negativ ca va dau o informatie pe care putini ar putea o testa..sau cine nu o suporta ca e black sa intoarca pagina...e la capitolul de NU MERGE azi ca link building si o spun ca sa mai tragm niste concluzii.
    Fapte// pana anul trecut gogle tolera sa postez peste 1000 de articole pe zi pe platforme web2 gratuite( bloguri create adica ) app 100 de bloguri noi create pe zi., intr un ...cloud de cateva mii de bloguri in total. Cam 50 - 70 platforme diferite. Totul scalat pe multiple straturi, tiers fiecare blog cu zeci de articole.. Inainte de nebunia de anul trecut o astfel de structura ridica lejer pe nise medii un site. Ducea si nise puternice cu o scalare corespunzatoare dar nu am ijncercat. Anul acesta datele arata altfel. In teste am vazut ca multe situri de pe tier 1 rankeaza deseori mai bine decat situl principal.ele trag di autoritatea domeniului principal, gen wp, puzl etc dar nu trimite nimic mai departede .vad o problema legata de autoritate si relevanta. Probabil de asta algoritmii noi pun accent pe putin si bun .
    In 2014 o astefel de structura , dupa una doua mii de postari sustinute ducea doar la o crestere brusca a pozitiei pentru un site nou ..oricum nu in top 10 , urmat de stagnare si apoi de declin zilnic.
    Concluzia ..o trageti si voi.
    Pentru mine a fost suficient sa inteleg ca azi mai merge doar un stil clasic de link bulding.

Ar trebui si eu sa am o semnatura cu scriu mult si prost..iertati greselile ca tastez pe tableta si e groaznic...
    Ultima modificare făcută de diasomie; 28th May 2014 la 01:42.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Audit SEO, voi cum il faceti?
    De Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 4th July 2012, 08:29
  2. Linkbuilding MNS
    De Popa Flavian în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th April 2012, 21:31
  3. Linkbuilding spam?
    De Bogdan Ungureanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th July 2011, 17:42
  4. Linkbuilding : Widget
    De Ing3ras în forumul Link Building
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th April 2011, 00:05
  5. De cat timp faceti SEO si SEM?
    De Krumel în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 4th December 2010, 22:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.