Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 29

Subiect: De ce suntem rai si mincinosi?

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    38

1 out of 1 members found this post helpful.

rehash este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th January 2017
    Locaţie
    Hamburg
    Posturi
    40
    Putere Rep
    18

Implicit

Dar voi ce ati vrea sa scrie? "Suntem vai de capul nostru si urmeaza sa facem experimente pe site-urile voastre si voi ne mai si platiti pt asta" ?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de indiscutabil34 Vezi Post
    Cu siguranta atrag oamenii potriviti pentru ceea ce ofera ei. Banuiesc eu ca majoritatea vin din öptimizare SEO", celebrul termen, cel mai cautat.
    Cu siguranta, doar sunt in prima pagina... Nu?
    Experti in SEO
    Nu-i asa ca ne-ai gasit pe prima pagina in Google? E dovada ca ne pricepem la SEO. Te putem ajuta sa-ti cresti afacerea sau sa-ti mentii avansul in fata competitorilor.

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    513
    Putere Rep
    30

Implicit

Am primit un email cu urmatorul raspuns:

Ne mentinem afirmatia despre mediocritatea si superficialitatea agentiilor romanesti, dar nu intelegem de ce anume te simti deranjat, nu am specificat numele tau acolo.
    Pentru a veni in sprijinul afirmatiei de mai sus, te rugam sa dai un search dupa "optimizare seo" si sa te uiti la descrierile paginilor respective: 3 site-uri din primele 10 rezultate nici macar nu au o descriere netrunchiata de Google.
    Domnul sau D-soara, care a trimis acest email, are probleme la mansarda! Pai daca "mentinem afirmatia despre mediocritatea si superficialitatea agentiilor romanesti" si spun ca nu au specificat numele meu acolo, eu sau cei care au agentii SEO, nu fac parte din agentiile romanesti?

Si da @Mishu, astia sunt experti si noi tractoristi. Nu deranjeaza pe nimeni ca sunt buni, foarte bine, cinste lor ca sunt capabili dar ce D-zeu, au cu noi - auzi, mediocri!

moSSad este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2006
    Posturi
    44
    Putere Rep
    0

3 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Wow. Salut SEOPEDIA, ce mai faceti, long time no see.

Eu sunt persoana fara materie cenusie care arunca gunoi la intamplare, dupa cum zice infoseo aka vertedi. Btw, nu-l arunc la intamplare, ci la cos, ca sunt civilizat, boss.

Sa revenim la subiect. Trecand peste lamentatia pasiv-agresiva, sus numitul informator seo (deci practic tot un fel de securist) pare ca este deranjat de ... marketing.
    Fraza respectiva este special gandita "to pack some punch" si sa atraga atentia cititorului, totodata punandu-ne intr-o lumina buna si nederanjand cu adevarat pe nimeni, pentru ca nu se dau nume sau asa ceva. Recunoastem, am anticipat ca fraza are capacitatea de a trolla asa zisi concurenti nesiguri pe ei si am avut dreptate. Yay.
    Bravo prietene, sa-ti fie de bine. Welcome to marketing 101.
    Doi la mana, cunosc suficient de bine "industria" SEO din Romania, atat din postura de client cat si de angajat, incat sa ma bazez pe ce afirm. Nu arat cu degetul pe nimeni in public, nu ma cert cu nimeni. Dar e opinia mea si mi-o mentin. Am 1 456 844 de argumente, crede-ma.
    La fel cum ti-am transmis si pe mail, faptul ca tu ai adus in discutie subiectul Alexa, in anul de gratie 2017, nu a facut decat sa confirme inca odata marketingul nostru. Nu ziceai si tu acolo de un Moz, SEMrush rank, nimic. Tu Alexa. Ce mai urmeaza, sa zici ca am PageRank mic?

Vezi-ti "ma baiete" de treaba ta. Si vezi ca am mai multi ani decat tine pe SEOPEDIA, nu te mai da rotund.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Alecu Salam.
    Daca zic ca "cei care lucreaza la agentia ta sunt niste neica-nimeni" e ok? Ca de fapt e marketing, nu jignesc pe nimeni in particular. Decat pe cei nesiguri.
    Cu alte cuvinte, cat de mare trebuie sa fie multimea astfel incat, daca o jignesc pe toata, membri ei sa nu se simta atacati? Un numar ar fi util.
    Trust, but verify.

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    22

Implicit

Citat Postat în original de moSSad Vezi Post
    Welcome to marketing 101.
    Sa ma scuzati va rog, imi voi permite sa-mi dau cu parerea vis-a-vis de modalitatile voastre de a face marketing. A-ti face reclama printr-o generalizare care nu face altceva decat sa insinueze ca majoritatea firmelor din Romania ofera servicii proaste (bineinteles voi fiind "salvatorii" acestei tari, prin serviciile oferite), nu este o strategie care sa aiba rezultate pe termen lung. Eu unul, daca vad o firma care critica sever serviciile altora sau da vina "pe cei de inainte", prefer sa nu lucrez cu ei.

O alta comparatie relevanta ar fi un interviu cu cineva care face "troaca de porci" firma la care a lucrat pana acum. As putea sa cred ca asa va vorbi si despre mine, dupa ce ne vom desparti.

Pana la bunul simt si fair-play-ul de care cu totii ar trebui sa dam dovada, strategia voastra de a face marketing 101 ne poate sugera modul in care lucrati si respectati oamenii cu care lucrati... Sau poate chiar si clientii

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

Implicit

Off Topic:

Nu stiu daca are neapart legatura 100% de cum faci sa nu marketing, dar in Romania a fost un proces destul de mare legat de Adevărata bere Ciuc ( Igazi Csiki Sor ) si berea Ciuc ( Premium ). Cata minte au avut (sau nu ) ungurii sa-si numeasca berea lor "adevarata" ... si ce se intampla aici ... e de discutat.

Pana la bunul simt si fair-play-ul de care cu totii ar trebui sa dam dovada
    Fair Play? daca ar exista asta in tara asta eram mai sus ca americanii! Părerea mea!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

moSSad este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2006
    Posturi
    44
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Alecu Salam.
    Daca zic ca "cei care lucreaza la agentia ta sunt niste neica-nimeni" e ok? Ca de fapt e marketing, nu jignesc pe nimeni in particular. Decat pe cei nesiguri.
    Cu alte cuvinte, cat de mare trebuie sa fie multimea astfel incat, daca o jignesc pe toata, membri ei sa nu se simta atacati? Un numar ar fi util.
    E ok, poti sa afirmi ce doresti, e o tara libera, inca.
    Dar nu ai inteles nimic:
    SEO-ul romanesc este plin de agentii mediocre
    Observa, te rog, generalizarea. Nu se spune ca toate agentiile de SEO din .ro sunt mediocre, ci doar ca sunt cam multe in acesta situatie. Ramane sa decizi singurel, cu propriul capsor, de care parte vrei sa te situezi: de partea majoritatii nasoale sau de partea minoritatii cool. Orice om fara complexe de inferioritate ar spune, "mda, cam tari in gura astia, dar oricum eu sunt un SEOist excelent, rezultatele ma confirma deci afirmatia nu ma deranjeaza, eu fac parte din mica minoritate cool".

Nu inteleg de ce unii decid sa se considere afectati si se baga singuri in galeata celor mediocri.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de moSSad Vezi Post

Nu inteleg de ce unii decid sa se considere afectati si se baga singuri in galeata celor mediocri.
    Acu si in sens invers: ce te "ataci" de spusele unor mediocri? Habar nu au pe ce lume traiesc, tu esti constient de valoarea ta, cainii latra, caravana trece ... da se vede ca nu trece si nici nu tace! Deci lumea reactioneaza, asa ai facut si tu, asa fac si altii, nu generealizam dar .... obiectam. Cand se spune romanii sunt hoti, sarim cu toti iin sus, indiferent ca nu suntem si nici nu e vorba de cei din judetul nostru. Doar 2 banuti am adaugat si eu!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Facem SPAM ca suntem fraieri :))
    De AntonioTony în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th June 2014, 13:25
  2. Dementi suntem noi romanii :)
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th January 2011, 20:40
  3. noi suntem romani
    De ibaldazar în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13