Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: Fenomenul OLX

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit Fenomenul OLX

Banuiesc ca nu sunt singurul care gaseste "inexplicabila" pozitionarea olx in aproape orice nisa, fix pe prima/primele pozitii. Din surse destul de credibile, se pare ca exista parteneriate intre ggl si giganti care cumpara prima pozitie organica, fara sa fie afisat ca "anunt". Daca ati observat, olx nu mai are adwords dar este omniprezent.
    Ultima oara mi-am luat -rep cand am afirmat treaba asta. Mi se pare totusi mai util de dezbatut subiectul, chiar as vrea sa aud o parere obiectiva a unor reprezentanti ai marilor companii seo care sper ca sunt pe forum. Daca e o prostie ce spun, care e explicatia voastra?

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post
    Banuiesc ca nu sunt singurul care gaseste "inexplicabila" pozitionarea olx in aproape orice nisa, fix pe prima/primele pozitii. Din surse destul de credibile, se pare ca exista parteneriate intre ggl si giganti care cumpara prima pozitie organica, fara sa fie afisat ca "anunt". Daca ati observat, olx nu mai are adwords dar este omniprezent.
    Ultima oara mi-am luat -rep cand am afirmat treaba asta. Mi se pare totusi mai util de dezbatut subiectul, chiar as vrea sa aud o parere obiectiva a unor reprezentanti ai marilor companii seo care sper ca sunt pe forum. Daca e o prostie ce spun, care e explicatia voastra?
    Poti veni cu 2-3 linkuri spre surse? Banuiesc ca sunt site-uri, nu ceva prieteni care mint rar, deci sunt destul de credibili.
    Retired

SergiuB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th October 2016
    Locaţie
    Tirgu-Mures
    Posturi
    61
    Putere Rep
    18

Implicit

As fi curios sa aflu si eu sursele astea credibile care afirma existenta acestor parteneriate. Eu tot ce pot sa-ti spun, in calitate de principal concurent pe o anumita nisa a OLX-ului, e ca pozitia lor este perfect explicabila. Cel putin pe nisa de care discut eu, nu stiu altele.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

O sa spun doar ca cunosc niste oameni care stiu lucruri. Daca ei m-au mintit - asta e. Doar ca si eu am destul de multe suspiciuni pentru ca refuz sa cred ca totul tine de seo; adica olx e mai bine optimizat ca publi24. Sau ca site-ul lui.. sa zicem Vasile care a bagat mii de euro in el, are links & stuff, vinde doar serviciul x, a lucrat cu cei mai buni in seo si totusi e sub olx care afiseaza anunturi din vatra dornei, complet aiurea.
    @Sergiu: poti sa explici mai pe larg?

Empire este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

olx e relevant si google rasplateste asta.

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th October 2016
    Locaţie
    Tirgu-Mures
    Posturi
    61
    Putere Rep
    18

Implicit

Stiu lucruri .. De unde stiu lucruri? Si cei care stiu lucruri, iti garantez ca nu le spun Cum spuneam, nu-ti stiu suspiciunile legat de ce sunt, ca n-am stat sa analizez tot OLX-ul cu concurentii sai.

Nu sunt prea multe de explicat, ci doar ca OLX-ul cel putin pe nisa in cauza e pe merit unde este. Dar cum spuneam, cuvinte cheie pe care sta bine sunt multe, nu le-am analizat pe toate.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Empire, pai daca olx e relevant, mai are rost sa ne batem capul cu seo? Ca orice ai face - tot sub el esti indiferent ce faci, indiferent cati bani bagi in afacerea ta.
    @Sergiu: n-am inteles nimic sincer. Eu nu vorbesc de o nisa, eu vorbesc de 100 de nise, e peste tot!

Empire este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu e olx chiar asa bine ancorat precum pare, e in top pe unde e slaba competitia. Din cauza ca acopera foarte multe nise pare sa fie peste tot, s-a bagat pe unde exista goluri.

Daca ne detaliezi cati bani ai bagat si in ce anume, poate putem da niste verdicte, altfel discutam degeaba. Daca mi-ai zice de amazon... as fi de acord cu tine ca e cam implacabil, dar aia au continut original, seo onpage, etc. pe cand OLX e o gluma.

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th October 2016
    Locaţie
    Tirgu-Mures
    Posturi
    61
    Putere Rep
    18

Implicit

@Twigg Eu nu inteleg altceva, asta cu "daca OLX e relevant, mare are rost sa ne batem capul cu SEO?" Pentru tine SEO inseamna doar link-uri? Sau ce inseamna? Cati bani ai bagat tu in SEO? Cred ca nu stii ce buget are un site precum OLX.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu am pus o intrebare: daca olx e relevant pt ggl (asa cum spunea colegul Empire) si opcupa primele pozitii in toate nisele de servicii, eu care am un site in care bag bani (links, social, seo, whatever) bag degeaba pentru ca pe olx nu-l pot depasi, voi fi sub el. Iar asta devine frustrant pentru ca ggl nu il tine acolo ca e mai bine optimizat ci din alte motive iar acele motive nu le stim. Spuneai ca are buget, cum il foloseste? Daca stii unele lucruri, ajuta-ne sa intelegem cum putem sa-l depasim.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •