Ultima modificare făcută de Nichita; 23rd June 2017 la 13:21.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Din ce am observat eu, olx sta bine pe cautari de prestari servicii + oras. Dar nu pe cele super competitive. Poate ca la astfel de cautari se referea colegu'.
Totusi, e de batut indiferent de ce bugete au sau ce brand sta in spate, pana la urma olx-ul e o shaorma cu de toate.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
@Nichita: nu m-ai inteles, nu vorbesc despre un site. Vorbesc despre tot ce inseamna "prestari servicii", de la transport de persoane la instalalare de windows. Am spus ca nu mi se pare corect ca olx sa dea la o parte site-urile firmelor de transport, ca sa-mi afiseze de 2 ori in top 3 niste anunturi expirate care culmea, nici nu raspund daca suni. Am zis de transport persoane, eu caut "firme" care sa ma duca din orasul X in Y, firme care au afisate preturi si orare, nu un particular certat cu legea care face pe sestache transport cu o cazatura de van.
offtopic: probabil ca modul meu de a ma exprima nu e "friendly" din moment ce de cate ori deschid un subiect, tot ce reusesc este sa mai castig niste minus rep si antipatii![]()
Din ce perspectiva nu ti se pare corect?
Presupun ca majoritatea vizitatorilor apreciaza altfel, li se pare "cool" si "supermisto" ca au mai multe rezultate din olx relevante, chiar daca li se mai livreaza "la doar un clic distanta" si ceva balast in acest pachet. Si chiar daca primele rezultate livrate sunt din categoria "trash" cei mai multi din acest vizitatori prefera sa ramana in OLX, cautand alte variante. In siteul tau perfect, exceptional si divin media vizitelor este de N secunde, iar in siteul cu o multime de fake-uri sta 3xN secunde.
Tu, daca ai fi inginer la Google, ce ai face vazand acest lucru? Nu ai da un avant acestor tipuri de siteuri?
Nu mai CAUT content writer
Perfect de acord; dar ce facem cu site-ul firmei in care s-au investit bani si acum e in pag 2-a? Mai credem in seo? Ce-i spunem clientului, ca e de batut olx dar discutam de alte bugete? O sa mearga la adwords!
Da, exact asta ii spui. Estimarea initiala nu l-a adus pe prima pagina, deci trebuie sa mai investeasca.
OLX nu este asa de greu de batut, eu acum 2 luni am lansat un site de bijuterii handmade si saptamana trecuta era deja inaintea olx-ului (acum vad ca a cazut cateva pozitii)...
Poti investi bani dar sa nu o faci cum trebuie, ce sa-ti zic eu tie acum daca nu stim exact ce ai facut? Poate cunostintele tale despre SEO sunt expirate si folosesti metode ineficiente.
Daca ii ceri clientului mai multi bani, ce-o sa faci cu ei? Cumperi backlinkuri mai scumpe?
Vazusem pe cineva care se plangea ca nu rankeaza pe un keyword pe care el nici macar nu-l avea in pagina. Deci sunt chestii din astea... deoacamdata nu mai vad pe nimeni sa se planga de olx, asta ar sugera ca problema e la tine.
Uite, iti spuneam mai devreme de site-ul respectiv, apare din nou in fata olx. Si vorbim de o luna jumatate de cand am inceput campania... Este fix site-ul de deasupra olx.
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)