Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 29 din 29

Subiect: Fenomenul OLX

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post
    Inca o data multumesc pentru parerile voastre obiective. Din pacate, eu nu mai cred in seo. Adica na, ma gandesc ca sunt zeci/sute de site-uri cu servicii seo, toate cu acelasi slogan de prima pagina/top 3, sunt sute de firme de seo, sute de freelanceri, sute de experti si totusi olx e peste toti. Nu mi-o luati in nume de rau dar pe ce nise aveti clienti de nu se plang? Colegul de mai sus spunea ca olx e in nisele slabe. Dati-mi exemplu de o nisa slaba si o nisa grea, csnt curios sa vad daca am ceva pe acolo.
    Tot nu ne-ai dat un exemplu concret. Unde te incurca OLX-ul atat de tare? Ce site impecabil ai si nu reusesti sa il bati?

Uite pe o nisa grea unde se afla:

Ultima modificare făcută de Nichita; 23rd June 2017 la 13:21.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Din ce am observat eu, olx sta bine pe cautari de prestari servicii + oras. Dar nu pe cele super competitive. Poate ca la astfel de cautari se referea colegu'.

Totusi, e de batut indiferent de ce bugete au sau ce brand sta in spate, pana la urma olx-ul e o shaorma cu de toate.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

@Nichita: nu m-ai inteles, nu vorbesc despre un site. Vorbesc despre tot ce inseamna "prestari servicii", de la transport de persoane la instalalare de windows. Am spus ca nu mi se pare corect ca olx sa dea la o parte site-urile firmelor de transport, ca sa-mi afiseze de 2 ori in top 3 niste anunturi expirate care culmea, nici nu raspund daca suni. Am zis de transport persoane, eu caut "firme" care sa ma duca din orasul X in Y, firme care au afisate preturi si orare, nu un particular certat cu legea care face pe sestache transport cu o cazatura de van.

offtopic: probabil ca modul meu de a ma exprima nu e "friendly" din moment ce de cate ori deschid un subiect, tot ce reusesc este sa mai castig niste minus rep si antipatii

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Vorbesc despre tot ce inseamna "prestari servicii", de la transport de persoane la instalalare de windows. Am spus ca nu mi se pare corect ca olx sa dea la o parte site-urile firmelor de transport, ca sa-mi afiseze de 2 ori in top 3 niste anunturi expirate care culmea, nici nu raspund daca suni. Am zis de transport persoane, eu caut "firme" care sa ma duca din orasul X in Y, firme care au afisate preturi si orare, nu un particular certat cu legea care face pe sestache transport cu o cazatura de van.
    Din ce perspectiva nu ti se pare corect?
    Presupun ca majoritatea vizitatorilor apreciaza altfel, li se pare "cool" si "supermisto" ca au mai multe rezultate din olx relevante, chiar daca li se mai livreaza "la doar un clic distanta" si ceva balast in acest pachet. Si chiar daca primele rezultate livrate sunt din categoria "trash" cei mai multi din acest vizitatori prefera sa ramana in OLX, cautand alte variante. In siteul tau perfect, exceptional si divin media vizitelor este de N secunde, iar in siteul cu o multime de fake-uri sta 3xN secunde.
    Tu, daca ai fi inginer la Google, ce ai face vazand acest lucru? Nu ai da un avant acestor tipuri de siteuri?

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Perfect de acord; dar ce facem cu site-ul firmei in care s-au investit bani si acum e in pag 2-a? Mai credem in seo? Ce-i spunem clientului, ca e de batut olx dar discutam de alte bugete? O sa mearga la adwords!

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    22

Implicit

Perfect de acord; dar ce facem cu site-ul firmei in care s-au investit bani si acum e in pag 2-a? Mai credem in seo? Ce-i spunem clientului, ca e de batut olx dar discutam de alte bugete? O sa mearga la adwords!
    Da, exact asta ii spui. Estimarea initiala nu l-a adus pe prima pagina, deci trebuie sa mai investeasca.
    OLX nu este asa de greu de batut, eu acum 2 luni am lansat un site de bijuterii handmade si saptamana trecuta era deja inaintea olx-ului (acum vad ca a cazut cateva pozitii)...

SergiuB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th October 2016
    Locaţie
    Tirgu-Mures
    Posturi
    61
    Putere Rep
    18

Implicit

Eu nu inteleg care e logica ta aici. Vrei sa bati OLX cu 5% din bugetul lor?

Empire este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit

Poti investi bani dar sa nu o faci cum trebuie, ce sa-ti zic eu tie acum daca nu stim exact ce ai facut? Poate cunostintele tale despre SEO sunt expirate si folosesti metode ineficiente.
    Daca ii ceri clientului mai multi bani, ce-o sa faci cu ei? Cumperi backlinkuri mai scumpe?

Vazusem pe cineva care se plangea ca nu rankeaza pe un keyword pe care el nici macar nu-l avea in pagina. Deci sunt chestii din astea... deoacamdata nu mai vad pe nimeni sa se planga de olx, asta ar sugera ca problema e la tine.

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    22

Implicit

Uite, iti spuneam mai devreme de site-ul respectiv, apare din nou in fata olx. Si vorbim de o luna jumatate de cand am inceput campania... Este fix site-ul de deasupra olx.

Imagini atașate Imagini atașate

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •