@gabrielos & music 9. topicul este despre pengiun 2.1 si nu despre site-urile voastre.
de ce nu deschideti voi un topic separat?
de ce nu citit pe forum? E mai usor sa intrebati? Dar daca nu raspunde nimeni, va deranjeaza?
Mersi de intelegere.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
au mai fost ceva miscari maricele azi.....la voi la fel?
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Sunt multe site-uri care primesc link-uri naturale si pe care Google n-ar prea avea drept sa le penalizeze pentru ca mi se pare a fi o incalcare destul de grosolana cel putin a unor principii.
In alta ordine de idei, nu cred ca se poate implementa un mecanism viabil care sa imparta cu acuratete aceste link-uri in naturale sau nenaturale, deci Google ar trebui sa trateze cu atentie aceasta problema sensibila.
Am doua site-uri de jocuri pe Spania unul de 8 luni altul de 4 luni, amandoua promovate identic , cel vechi a picat pe majoritatea cuvintelor cheie iar cel nou a urcat . Ciudat, au aceeasi promovare.
Legat de acest update hummingbird, rezultatele prezente acum pe google sunt cele finale sau se mai modifica intre timp (nu ma refer la urmatorul update ci la 2-3 saptamani). Este ciudat ce considera google acum ca fiind relevant cand cauti ceva. Acest "dance" cand se stabilizeaza de fapt? Pentru ca mi se pare ca ceva este in neregula si nu ma refer la site-urile mele ci in general cand cauti ceva anume
hummingbird este engine = motorul unei masini.
Penguin este update pentru seo spam = anvelope de iarna (pe care le schimbi periodic)
Vineri a fost penguin = seo spam. Tu observi modificarile de spam si e foarte probabil sa observi si modificari de hummingbird, dar aici discutam de penguin.
Esti ok cu site-ul? Daca da, hai sa discutam de "hummingbird" in postul acesta: Google Hummingbird
off: te duci la doctor sa-l intrebi ce parere are despre ce fel de laptop sa-ti cumperi?
Vb de penguin pe un post despre penguin, vindem link-uri in marketplace, barfim pe cancan, citim stiri sportive pe ziarele de sport, etc.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)