Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 31

Subiect: Optimizarea onpage

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de Cristian D Vezi Post
    Si o alta chestie, conteaza mult daca meta descrierea este diferita de o fraza reprezentativa din continutul propriu zis?
    Conteaza si e indicat este sa fie diferita de o alta fraza din continutul paginii.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Am mutat aici intreaga discutie legata de optimizarea onpage.
    Mai putin postul meu, din citat!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Mai putin postul meu, din citat!
    Done.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Conteaza si e indicat este sa fie diferita de o alta fraza din continutul paginii.
    Vorbim de meta description ? Daca da, de ce conteaza ?

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

nu stiu daca e musai sa fie diferita, dar in cele mai multe cazuri, meta description va fi foarte densa (nu obligatoriu in keywords, ci in ideile exprimate pentru ca trebuie sa rezume intreaga pagina intr-un spatiu limitat) in timp ce o fraza din continut va avea o forma ceva mai lejera pentru a nu obosi cititorul;

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de gabriel.stancu Vezi Post
    nu stiu daca e musai sa fie diferita, dar in cele mai multe cazuri, meta description va fi foarte densa (nu obligatoriu in keywords, ci in ideile exprimate pentru ca trebuie sa rezume intreaga pagina intr-un spatiu limitat) in timp ce o fraza din continut va avea o forma ceva mai lejera pentru a nu obosi cititorul;
    Tocmai asta e problema. Majoritatea scriu meta description pentru bot, nu pentru vizitator. Si asta face decat rau, pentru ca nu stiu cui ii place sa vada niste cuvinte insirate in descriere.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

nu am spus nici ca e scrisa pentru bot si nici ca sunt cuvinte insirate sau ca nu ar avea o forma coerenta;
    doar ca intr-un fel vei scrie o fraza in cateva (putine) randuri care sa rezume intreaga idee a paginii (si in plus sa mai si atraga clickul din pagina de rezultate) si in alt fel vei scrie o simpla fraza din textul paginii (al carei rol e acela de a exprima doar o parte de idee si nu de a sintetiza intreaga pagina);

pe scurt (la nivel de idee exprimata): meta desc = intreaga pagina vs. o fraza din text = o bucata de pagina => n-au cum sa fie acelasi lucru;
    Ultima modificare făcută de Ciprian.Olaru; 11th October 2012 la 01:22.

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    37

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Google nu specifica nimic in acest sens. Eu unul evit sa repet anumite lucruri intr-o pagina.

Cam asta cere Google pt. meta description.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Cristina Andrei Vezi Post
    In mod normal ti-as fi dat dreptate, dar o experienta recenta mi-a reconfirmat puterea optimizarii on-page in ceea ce priveste cresterea relevantei paginii pentru cuvintele-cheie vizate (si vorbesc de un middle tail, nici macar long tail).

Acestea sunt datele de la care plecam cu optimizarea pentru un keyword compus din 2 cuvinte, cu destul de mult potential de trafic si cu o surprinzatoare rata de conversie:

Google: .com
    Keyword: 74,000 exact match monthly searches, 2-word phrase
    Keyword type: non-brand, "money-maker"
    Competition: medium to high
    Conversion rate: high
    Site: brand, high authority
    Page targeting keyword: product page (3rd tier in site architecture), high authority, links from ~200 domains
    Targeted keyword anchor text (exact match): ~5%
    Branded keyword anchor text (product name, exact match): ~10%

Vreme de cateva luni i-am adus link-uri optimizate (exact match keyword, phrase match) ca sa balansez profilul de link-uri existent. S-a mentinut pe prima pagina in Google.com cu un Google dance pe pozitiile 8-9.

In urma cu 3 luni am facut modificari on-page care vizau o mai buna amplasare a keyword-ului exact match in title tag si body copy (textele din pagina de descriere a produsului).

Imediat s-a dus direct pe pozitia #1 si ramane acolo de 3 luni incoace, fara Google dance. M-am oprit din a ii mai aduce link-uri, deoarece nu vroiam sa stric echilibrul paginii in vreun fel.

Studiu de caz concret. Nu stiu altii cum sunt in aceasta privinta, dar pe mine m-a pus pe ganduri. Singura explicatie este ca am crescut relevanta paginii pentru acel keyword, folosindu-ma de body copy si nu (neaparat) de anchor texte.
    S-a castigat Bingo . Mai are cineva Bingo? Binenteles ca nu. Felicitari @Cristina Andrei

Cu o optimizare on page bine facuta numarul de linkuri necesar scade considerabil. Cred ca e ultima data cand mai declar ca mi s-a acrit de cand o tot repet

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Probabil m-am exprimat gresit, dar nu vorbeam despre tine, ci despre multi de pe forumul asta care folosesc meta description prost si mai dau si sfaturi fara sa stie ce inseamna tag-ul respectiv.

Citat Postat în original de gabriel.stancu Vezi Post
    nu am spus nici ca e scrisa pentru bot si nici ca sunt cuvinte insirate sau ca nu ar avea o forma coerenta;
    doar ca intr-un fel vei scrie o fraza in cateva (putine) randuri care sa rezume intreaga idee a paginii (si in plus sa mai si atraga clickul din pagina de rezultate) si in alt fel vei scrie o simpla fraza din textul paginii (al carei rol e acela de a exprima doar o parte de idee si nu de a sintetiza intreaga pagina);

pe scurt (la nivel de idee exprimata): meta desc = intreaga pagina vs. o fraza din text = o bucata de pagina => n-au cum sa fie acelasi lucru;

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. ONPAGE - Cele mai bine optimizate 2 pagini
    De Marius Ciocan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 5th July 2012, 19:24
  2. onpage
    De Zack în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th March 2010, 21:17
  3. Pret optimizare onpage-offpage
    De Cristi G în forumul Google
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 8th July 2009, 17:55
  4. Sfaturi SEO onpage / offpage pentru itxpert.info?
    De thefan în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 29th June 2009, 16:32
  5. optimizare onpage blogger.com
    De Fabius în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th November 2008, 02:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii