Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
nu stiu daca e musai sa fie diferita, dar in cele mai multe cazuri, meta description va fi foarte densa (nu obligatoriu in keywords, ci in ideile exprimate pentru ca trebuie sa rezume intreaga pagina intr-un spatiu limitat) in timp ce o fraza din continut va avea o forma ceva mai lejera pentru a nu obosi cititorul;
nu am spus nici ca e scrisa pentru bot si nici ca sunt cuvinte insirate sau ca nu ar avea o forma coerenta;
doar ca intr-un fel vei scrie o fraza in cateva (putine) randuri care sa rezume intreaga idee a paginii (si in plus sa mai si atraga clickul din pagina de rezultate) si in alt fel vei scrie o simpla fraza din textul paginii (al carei rol e acela de a exprima doar o parte de idee si nu de a sintetiza intreaga pagina);
pe scurt (la nivel de idee exprimata): meta desc = intreaga pagina vs. o fraza din text = o bucata de pagina => n-au cum sa fie acelasi lucru;
Ultima modificare făcută de Ciprian.Olaru; 11th October 2012 la 01:22.
Google nu specifica nimic in acest sens. Eu unul evit sa repet anumite lucruri intr-o pagina.
Cam asta cere Google pt. meta description.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)