Poate ar fi logic sa consideram acum, EMD-ul drept un signal (azi, negativ), si nu un factor direct in ranking. Eu asa vad ca se aplica.
Daca restul de signals este ok, domeniul EMD functioneaza inca. Daca insa se ajunge la o anumita masa critica de semnale negative, apare penalizarea. Un aspect important pare sa fie faptul ca signal-ul EMD pare sa actioneze ca un multiplicator, actionan simultan si proportional cu densitatea de keyword-uri EMD-related in portofoliul de ancore inbound.
Trebuie sa ma abonez si eu la discutia de aici.
In weekend am plecat la munte, frumos, relaxare, vreme buna. Am mai intrat sa`mi verific AdSense`ul din cand in cand, asa cum fac de obicei. Scaderi foarte mari pe al doilea site din semnatura mea. Dat fiind faptul ca e un EMD, m`am speriat putin, am zis ca gata, o fi afectat si asta. Sambata venituri infime pe el, duminica la fel. Cand am ajuns acasa am intrat si pe analytics sa vad ce se intampla cu traficul. Scazut destul de mult pe principalele cuvinte cheie targetate. De la pozitia 1-2 am ajuns pe pagina 4-7. Nu sunt pe locul 550, cum spun altii, dar imi e clar ca a fost afectat de acest nou algoritm.
Apaream pe prima pagina la google images pentru cautarea 'facebook' cu 2 poze. Nu mai apare niciuna. Cred ca e totusi posibil sa am cam multe linkuri pe cuvinte cheie, desi am si pe cuvinte gen 'Alex' chiar link. Vreun sfat pentru a repara ceva?
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Mi-a disparut de pe piata complet un site EMD, bibilit de 2 ani de zile, continut , blog etc. Poate prea ..optimizat...Ulterior l-am mai analizat mai serios si am vazut ca predominau KW pe EMD si continutul lui avea un procent cam mare de cuvinte cheie.
Tot ce aveam gunoi, vre-o 10 situri EMD nesimtite ( noi, sub 5 luni de viata) cu 1-2 articole optimizate pe KW pe ele si cateva linkuri , TOATE au avansat masiv.
AIUREA
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)