Eu zic sa va mai calmati. Este normal sa lucreze Google si la pozitionarea acestor domenii emd, doar este cel mai utilizat motor de cautare. Daca nu ar face update-uri periodice si nu ar incerca sa isi modifice algoritmi toate cautarile ar fi monopolizate de cativa webmasteri & firme iar restul fie ei webmasteri sau nu ar fi inexistenti.

Acum revenind la update cred ca ar fi interesant de citit acest articol (Barry Schwartz).

"This should come as no surprise, as Cutts said a couple years ago that Google will be looking at why exact domain matches rank well when they shouldn’t, in some cases."

"Keep in mind that this doesn’t mean sites with keywords they hope to rank for in their domain names are now doomed. Rather, the change aims to target low quality sites that might be riding on on the basis of exact matching."

Cred ca acel 0,6% are tinta precisa la fel ca si update-urile Panda si Pinguin.

"Cutts said this will impact 0.6% of English-US queries to a noticeable degree. He added it is “unrelated to Panda/Penguin. Panda is a Google algorithm filter aimed at fighting low quality content; Penguin is one aimed at fighting web spam."

Nu era normal ca cei care aveau emd sa aiba un asemenea avantaj. Cred ca google incearca sa corecteze anumite cautari. In perioada urmatoare vor urma mai mult ca sigur rectificari ale algoritmului.

In continuare domeniile emd vor fi foarte bune mai ales cele care suna bine pentru utilizatori si sunt usor de retinut.

In sfarsit cred ca ar trebui gandit si in acest mod.