Am incercat azi sa incasez adsense-ul si am fost refuzat la 2 filiale BRD.
Motivul..s-a schimbat "normativa" WU si acum plata trebuie facuta pe "prenume nume" nu pe "nume prenume" cum era pana acum.
A mai patit cineva?
Am incercat azi sa incasez adsense-ul si am fost refuzat la 2 filiale BRD.
Motivul..s-a schimbat "normativa" WU si acum plata trebuie facuta pe "prenume nume" nu pe "nume prenume" cum era pana acum.
A mai patit cineva?
Tot timpul a fost prenume-nume. Doar ca probabil nu au respectat pana acum cei de la banca ta.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
De aprox 2 ani am primit platile pe "nume prenume1 prenume2" si n-au fost probleme.
Ai idee cum pot sa cer reemiterea platii pe noul nume? Am gasit ceva in cont dar e numai pentru check-uri. Si daca da...ai idee si cat dureaza?
Multumesc.
Adsense > My Account > Payee Information > [edit payee name]
Banii de la plata curenta vor sta la WU 60 de zile daca nu poti sa ii ridici pana atunci vor fi returnati in contul tau AdSene si ii vei primi la urmatoarea plata. Deci in total 3 luni.
Daca schimbi numele pana in 15 luna viitoare urmatoarea plata va veni normal, doar cu numele in ordinea corecta.
Totusi mai intai incearca la alte banci. Pana la urma o sa gasesti pe cineva sa iti accepte tranzactia. Cred... daca nu cumva s-au ratoit aia de la WU la toate bancile.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
O sa incerc si la alte banci, sper sa am mai mult noroc.
Multumesc.
Eu unul in BRD nu mai calc. Credit Europe in schimb m-a servit excelent la orice ora. Si Reiffeisen fac treaba buna.
Aici experientele mele cu BRD.
http://www.hux.ro/?p=16
Nu e chiar ok sa pui eticheta pe toata banca. Da, de obicei sunt tipe fara experienta, mai ales la ghiseele de cartier. Eu de obicei merg la brd-ul central, unde au si dolari disponibili.
La celelalte brduri se uita tipele la mine de parca as vorbi in alta limba, merg sa intrebe alte colege aeriene daca au auzit de google inc dupa care imi zic ca nu au dolari si ca imi pot schimba la cursul lor infect...
Bottom line: daca ai o experienta neplacuta candva, da vina pe persoana, nu pe banca
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Sunt mirat ca inca mai sunt persoane care nu stiu ca "First name" e prenumele si "Last name" e numele.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)