Rezultate 1 la 10 din 224

Subiect: Google Page Rank update II

Vizualizare arbore

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Media aia "desteapta" poate contine si o previziune bazata pe accelerarea de obtinere a linkurilor. Daca linkurile obtinute sunt in scadere/crestere usoara, posibil ca PR-ul afisat sa ramana pe loc, in schimb daca rata de achizitie a cunoscut o crestere, posibil sa iei un PR nesperat de mare pt un domeniu nou.
    Nu cred ca este valabil pentru ca tocmai ce am spus in postul anterior ca am crescut de la pr 2 la 4 pe un site ce nu a mai fost updatat si ce nu a mai primit multe link-uri ci chiar a pierdut si pe altul pe care obtin constant linkuri si este updatat nu a crescut foarte mult (de la 0 la 2).
    @Tom:
    - din ceea ce vad fresh content nu ofera pr si chiar nu il influenteaza.
    - traficul site-ului (bounce, pagini/vizita, penalizare pinguin) nu il influenteaza.
    - link-urile catre site-ul nou sunt de n ori mai bune decat cele de pe site-ul care a crescut (cel vechi are 85-90% directoare puse acum 2 ani, cel nou are advertoriale, cateva coment si cateva directoare - unele sunt chiar site-uri bune). (nu stiu ce concluzie sa trag de aici - poate vechimea site-ului este de vina)
    - cu aceleasi link-uri site-ul ce a crescut de la 2 la 4 a stationat la celalalt update. (nu am concluzii nici aici decat ca probabil s-a schimbat ceva in altgoritmul google).
    Ultima modificare făcută de barzafurioasa; 6th December 2013 la 18:40.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google Page Rank update
    De Shumy în forumul Google
    Răspunsuri: 1173
    Ultimul Post: 2nd August 2012, 11:54
  2. Page rank update.WHEN??
    De baltaretu în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd August 2010, 14:12
  3. page rank update
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 4th January 2009, 04:48
  4. Page Rank Update?!?!?!?!?
    De RoManiac în forumul Google
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 30th September 2008, 10:27
  5. Page rank update???
    De doro în forumul Google
    Răspunsuri: 128
    Ultimul Post: 17th June 2008, 02:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.