6th December 2013, 16:44
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
MrBogdan
Am vandut un site care pana in august nu avea continut pe el, link-uri nici atat. Prin august-septembrie a primit atat backlink-uri cat si continut si acum vad ca are
pr 2. Domeniul era nou inregistrat, deci
pr-ul initial era 0.
Cine zice ca site nou are pr0?

Postat în original de
remy
Spui ca e matematica pura, dar dupa te contrazici pentru ca spui ca nu ai cum sa iti dai seama de
PR real, vorbind de sanse.
Matematica pura inseamna o formula si daca stii tu 100% care e, dupa update-ul asta sunt convins ca voi gasi cateva exemple sa pice formula. Daca nu o stii, inseamna ca si de la tine sunt doar speculatii, asa cum facem toti.
.
Poate nu am scris corect gramatical, dar fraza mea spunea altceva " ce nu intelegi voi(tu)", nu cred ca inseamna ca eu nu inteleg. Am spus clar ca e inutila discutia, fiecare isi face analiza dupa cum crede. Eu am ecuatia (logica) mea, care momentan pentru mine functioneaza. Sa o explic? Nu intelege nimeni nimic ( pentru ca nu stiu eu sa explic clar, logic, desenat, legalizat, etc) si oricum fiecare crede ce vrea, deci discutia este inutila.
Discutia despre vanzare, cumparare, este strict la subiect. Arata-mi un anunt de vanzare de link-uri (adv) fara sa se specifice PR-ul!

Postat în original de
remy
Concluzia mea de pana acum este ca in formula magica a
PR s-a mai adaugat o necunoscuta..si vad ca mai sunt si altii care au aceeasi idee.
Si concluzia mea e aceeasi, fiecare cu ideile lui, multi cu aceeasi idee, dar si altii cu alte idei. Am scris asta mai sus, in partea unde m-am contrazis.
Ultima modificare făcută de Tom; 6th December 2013 la 17:00.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
6th December 2013, 17:09
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
remy
....Spui ca e matematica pura, dar dupa te contrazici ....
Iti spun sigur ca nu e fizica, geografie sau chimie. Matematica ramane. Analizand iti vei da seama ce conteaza si ce nu. Printre randuri Tom a mai lasat sa-i scape cate o informatie, trebuie doar sa intelegi ce vrea sa spuna. Gandeste formula respectiva ca o suma in care fiecare termen are propriul semn si propria pondere.