Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
Clar nu mai sta asa treaba... La un site la care am adus linkuri de pr7,6,5,4,3 inca de acum un an, acum a luat doar pr3, cele la care nu am miscat un deget la continut chit ca au fost pastrate backlinkurile au fost curatate de pr.. de pr3-4 la pr0-1.. deci, clar sa schimbat ceva in calculul pr..
Update-ul de PR, nu este de astazi, esti cel AMANAT. Deci calculele se fac la link-urile primite/avute mai devreme de august. Ce a fost dupa august (poate mai devreme) nu conteaza la PR, dar intotdeuna conteaza la autoritate si in SERP.

In rest, fiecare cu abordarea lui. E destul de complicat de explicat cum functioneaza google, pentru ca intotdeuna apare discutia cu "dar cine zice?", "stie cineva sigur", etc.

Cand vine vorba de seo, discutiile se duc catre infinit, nu exista "finalizare".

Cand zice Matt ceva,

- 70% zic: minte ma!
- 10 % zic: tare google asta, bine face, dar nu facem nimic inca, sa mai vedem si alte opinii, pe care oricum nu le credem
- 10% zic: gata ma, asta trebuie sa facem!
- 10% zic: bulangiu matt asta, ********* masii, iar mi-a busit site-ul, era curat frate, fara probleme, nu e corect, ia uitei pe aia, ******masii