Am vazut ca pagerank-ul a scazut la majoritatea directoarelor de articole.
wonder.ro -> din 4 in 3
inscriu.ro -> din 5 in 4
activinfo.ro -> din 3 in 2
Ati observat si voi treaba asta? Sau am eu ghinion cu directoarele in care am postat advertoriale
La mine a crescut de la 1 la 2.
la mine shopdirector.ro (director general, are si cateva articole) a crescut de la 3 la 4 si a ajuns pe locul 5 in dirpedia.ro
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Hai ma ca subiectul Page Rank, sau cum prastie se scrie corect, este un subiect la care nu ar trebui sa mai dam raspunsuri! Google, este deja plictisit, a fost un moft din anii de inceput Google. Acum nu stiu cum sa scape de PR-ul asta. Nu este serviciu, se investeste mult, nu il mai pot face la timp si le scade "prestanta", pe care nu o prea mai au! Scriam ceva pe un site de al meu ca - google.ro, are PR 6! Un Google, care isi etaleaza serviciile intr-o anumita tzara.
Cum prastie tocmai tzara asta a noastra este mai slaba la PR, decat toate tzarile? Am testat Bulgaria, Ungaria, Polonia, etc. si toate au peste 7! Anul asta, adica acum, PR-ul asta de urgenta, a fost facut in asa fel in cat sa scape de discutii. Din punctul meu de vedere, au fost luate in considerare numai backlink-urile, nu continut unic, nu valoare, nu optimizare, doar backlink-uri! Asa vad pe site-urile mele si am fro 45, in diverse tzari si pe diverse domenii de activitate.
Cine da link catre google.ro?
Romania are site-uri putine cu PR >7, mult prea putine (Are puthre un tabel, ca sa intelegi). Cat de populare sa fie site-urile .ro, pentru a atrage link-uri autoritare din site-uri autoritare de afara?
Spune-mi un site de calitate din RO, care merita PR mai mare!
Dar google.ro? De ce ai da link catre google.ro? Eu de ex, dau link-uri dar catre "interogari", niciodata catre google.ro. Iar cei care "dau" link, in marea lor majoritate sunt nofollow.
TU ceri ca "google" sa-si dea singur PR din burta? O romaneasca?
Ultima modificare făcută de Tom; 8th December 2013 la 13:36.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Cel putin 6700 domenii dau link doar catre homepage + 2700 catre non-www si toate naturale
ahrefs.com spune 7k + 2,6K, la fel si OSE sau majesticseo
Eu cred ca sunt doua cauze posibile
1: PR reprezinta si o medie a link-urilor nu doar a numarului
2: Google a redus Pr artificial la propriile produse pentru a reduce din asteptarile unor mari SEO-isti, poate si pentru deruta
PS: Printre cele mai bune link apare ala de video chat
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Din 20 de site-uri doar la unul a crescut de la 0 la 2. Nu cred ca tine de backlinks, pe unul tocmai am adaugat 6000 si nicio schimbare..
Ok oameni buni, a trecut valul, ne auzit la urmatorul update! (nu va indic sa mai postati pana atunci)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)