Am verificat din nou, nu am niciun backlink. Blogul are vechime (5 ani), poate asta contează.
Versiune printabilă
Am vazut ca pagerank-ul a scazut la majoritatea directoarelor de articole.
wonder.ro -> din 4 in 3
inscriu.ro -> din 5 in 4
activinfo.ro -> din 3 in 2
Ati observat si voi treaba asta? Sau am eu ghinion cu directoarele in care am postat advertoriale :)
La mine a crescut de la 1 la 2.
la mine shopdirector.ro (director general, are si cateva articole) a crescut de la 3 la 4 si a ajuns pe locul 5 in dirpedia.ro ;)
Hai ma ca subiectul Page Rank, sau cum prastie se scrie corect, este un subiect la care nu ar trebui sa mai dam raspunsuri! Google, este deja plictisit, a fost un moft din anii de inceput Google. Acum nu stiu cum sa scape de PR-ul asta. Nu este serviciu, se investeste mult, nu il mai pot face la timp si le scade "prestanta", pe care nu o prea mai au! Scriam ceva pe un site de al meu ca - google.ro, are PR 6! Un Google, care isi etaleaza serviciile intr-o anumita tzara.
Cum prastie tocmai tzara asta a noastra este mai slaba la PR, decat toate tzarile? Am testat Bulgaria, Ungaria, Polonia, etc. si toate au peste 7! Anul asta, adica acum, PR-ul asta de urgenta, a fost facut in asa fel in cat sa scape de discutii. Din punctul meu de vedere, au fost luate in considerare numai backlink-urile, nu continut unic, nu valoare, nu optimizare, doar backlink-uri! Asa vad pe site-urile mele si am fro 45, in diverse tzari si pe diverse domenii de activitate.
Cine da link catre google.ro?
Romania are site-uri putine cu PR >7, mult prea putine (Are puthre un tabel, ca sa intelegi). Cat de populare sa fie site-urile .ro, pentru a atrage link-uri autoritare din site-uri autoritare de afara?
Spune-mi un site de calitate din RO, care merita PR mai mare!
Dar google.ro? De ce ai da link catre google.ro? Eu de ex, dau link-uri dar catre "interogari", niciodata catre google.ro. Iar cei care "dau" link, in marea lor majoritate sunt nofollow.
TU ceri ca "google" sa-si dea singur PR din burta? O romaneasca?
Cel putin 6700 domenii dau link doar catre homepage + 2700 catre non-www si toate naturale
ahrefs.com spune 7k + 2,6K, la fel si OSE sau majesticseo
Eu cred ca sunt doua cauze posibile
1: PR reprezinta si o medie a link-urilor nu doar a numarului
2: Google a redus Pr artificial la propriile produse pentru a reduce din asteptarile unor mari SEO-isti, poate si pentru deruta
PS: Printre cele mai bune link apare ala de video chat :)
Din 20 de site-uri doar la unul a crescut de la 0 la 2. Nu cred ca tine de backlinks, pe unul tocmai am adaugat 6000 si nicio schimbare..
Ok oameni buni, a trecut valul, ne auzit la urmatorul update! (nu va indic sa mai postati pana atunci)