1 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
sergiuliano
E gresit raportul tau.
Eu am attagency.ro, si sunt loc 2 pe romania. Pe bucuresti sunt tot loc 2, doar ca apar in harta, si atunci ma muta loc 3. Trag dupa mine "toata harta", asa am vrut eu. Daca ies din harta, se schimba pozitiile.
La piatra neamt nu stiu de ce ies primul! NU VREAU oricum sa ies primul, cum nu vreau defapt sa ies in top 5.
Nu ma intrebati de ce, dar oricum nu am facut seo pe att.
Referitor la locatii, in top 10, 5 apar din localitate (daca sunt), restu 5 sunt cele la nivel national (romania). Nu inteleg cum le gaseste el, banuiesc ca dupa adresa din site sau harta, dar da niste balarii de multe ori. Daca ai in "nume" oras, e ok, daca nu, da rateuri.
Pizza e un ex bun, dar ma uitam zilele trecute pe nisa de aer conditionat. Da bine, daca are ce sa "dea" (firme in zona), daca nu da rateuri.
P.S. Sunt momente in care nu mai vrei sa apari in top 5, de la caz la caz. Sunt nise unde e mai bine sa ai loc 8-10, de ex nisa "rca ieftin", clientul (vizitatorul) gaseste acelasi lucru, aceleasi preturi, si comanda de la ultimul, ca realizeaza rapid ca-si pierde timpul.
In cazul nisei de web design, 99% din cereri sunt de la "ciudati", asa ca pierzi enorm de mult timp sa le raspunzi, iar daca nu le raspunzi, te suna sa te "certe"
Solutia mea: Am lasat proiectul PG pe home page, tocmai ca sa scap de ei
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.