Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Email de la google pentru site de afiliere

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit Email de la google pentru site de afiliere

Astazi am vazut in WMT al unui site de al meu facut pentru afiliere urmatorul mesaj trimis pe 2.05
    continutul este unic dar putin deoarece nu am ce descrieri sa pun la haine, ramane doar faptul ca este site de afiliere.
    Cu o zi in urma scazuse traficul de la aprox 500 unici zilnic la 60-70 unici

Dear site owner or webmaster of www.xxxx.xx

We've detected that some of your site's pages may be using techniques that are outside Google's Webmaster Guidelines.

Specifically, we detected low-quality pages on your site which do not provide substantially unique content or added value. Examples could include thin affiliate pages, doorway pages, automatically generated content, or copied content. For more information about unique and compelling content, visit http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=66361.

We encourage you to make changes to your site so that it meets our quality guidelines. Once you've made these changes, please submit your site for reconsideration in Google's search results.

If you have any questions about how to resolve this issue, please see our Webmaster Help Forum for support.

Sincerely,

Google Search Quality Team

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

continutul putin este si el o problema. am site penalizat cu sute de articole unice din care vreo suta au peste 600 caractere. deci iti pot sustine ideea ca problema ramane afilierea in sine.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Ok. Sa zicem ca astia vor sa dea la picioare siteurilor de afiliere. Dar cum palaria mea se mentin in top agregatoarele, care, dupa ce ca au continut subtire, mai este si duplicat fiind preluat prin feeduri?
    Inclin sa cred totusi, ca tinta primara nu sunt siteurile de afiliere in sine ci doar continutul subtire. Sper cel putin
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

E veche povestea. Am primit mesajul asta pentru vreo 6 siteuri. Magaria mai mare e ca dupa ce am transformat siteul din site de afiliere in site de content, fara niciun produs sau link de afiliat pe el, dupa reconsideration request am primit acelasi raspuns...

Afilierea nu e buna, SEO e pierdere de bani. Concluzia e ca: nu dati banii pe prostii, luati AdWords la copii!

Eu unul nu as mai investi timp si bani in vreun proiect pe afiliere bazat pe SEO.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    E veche povestea.....Afilierea nu e buna, SEO e pierdere de bani. Concluzia e ca: nu dati banii pe prostii, luati AdWords la copii!....
    Inca de anul trecut au inceput sa apara semne :Spam? Affiliate is a 4 Letter Word | SEO Book.com
    Kidu probabil ca ne poate spune mai bine.

Dani este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    45
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

In principiu atunci cand primesti mailul respectiv de la google (si te trezesti pe pag5, sau dispari din SERP's), poti renunta la domeniu pentru ca el nu mai poate fi salvat. Exceptia de la regula este sa il faci in asa fel incat fie optimizat cum trebuie:

-continut absolut unic, iar ca si volum trebuie sa fie mare (peste 300 de cuvinte), facut pentru user si nu pt boti;
    -structura de link building facuta ca la carte (ceea ce nu cred ca e posibil);
    -structura site-ului la fel, facuta ca la carte
    + multe altele.

Ah , si eventual sa nu fie pe afiliere daca se poate . Deci in alta ordine de idei si avand in vedere ca asta nu cred ca este posibil, trebuie renuntat la proiectul respectiv si inceput altul, asta daca mai ai taria sa incepi altul

Atunci cand primesti mailul respectiv si daca eventual te hotarasti sa trimiti o cerere de reconsiderare, o sa ti-l revizuiasca manual si o sa iti i-a fiecare chichita in parte la puricat. Din ce am gasit pana acum, nu a existat cineva care sa primeasca un mail pozitiv de la google in privinta asta.

Eventual se poate sterge tot de pe site si lasat asa un an-doi, schimbat IP, poate in felul asta dispare penalizarea. Asta daca tii mult la domeniu si nu vrei sa il pierzi.

PS: Din ce am spus mai sus, e doar parere personala si nu vreau sa descurajeze pe nimeni.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Pe mine nu ma afecteaza prea mult eu am renuntat de ceva timp la afiliere drept sursa de venit, nu scoteam prea mult din site-ul respectiv, vreo 10-20 euro lunar, dar problema mi se pare destul de delicata.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Dani Vezi Post
    In principiu atunci cand primesti mailul respectiv de la google (si te trezesti pe pag5, sau dispari din SERP's), poti renunta la domeniu pentru ca el nu mai poate fi salvat. Exceptia de la regula este sa il faci in asa fel incat fie optimizat cum trebuie:

-continut absolut unic, iar ca si volum trebuie sa fie mare (peste 300 de cuvinte), facut pentru user si nu pt boti;
    -structura de link building facuta ca la carte (ceea ce nu cred ca e posibil);
    -structura site-ului la fel, facuta ca la carte
    + multe altele.

Ah , si eventual sa nu fie pe afiliere daca se poate . Deci in alta ordine de idei si avand in vedere ca asta nu cred ca este posibil, trebuie renuntat la proiectul respectiv si inceput altul, asta daca mai ai taria sa incepi altul

Atunci cand primesti mailul respectiv si daca eventual te hotarasti sa trimiti o cerere de reconsiderare, o sa ti-l revizuiasca manual si o sa iti i-a fiecare chichita in parte la puricat. Din ce am gasit pana acum, nu a existat cineva care sa primeasca un mail pozitiv de la google in privinta asta.

Eventual se poate sterge tot de pe site si lasat asa un an-doi, schimbat IP, poate in felul asta dispare penalizarea. Asta daca tii mult la domeniu si nu vrei sa il pierzi.

PS: Din ce am spus mai sus, e doar parere personala si nu vreau sa descurajeze pe nimeni.
    In mare asta e reteta, depinde de ce format de site ai/aveai. Refacerea intregului continut cu articole de calitate, fara afiliere, cu introducerea catorva reclame adsense, iti poate fi ok pentru reconsiderare. Personal as alege sa schimb domeniul pe alt nume, gazduire si GWT.

Daca siteul tau avea continut decent, scoate linkurile de afiliere, apoi as alege sa schimb domeniul pe alt nume, gazduire si GWT.

Lasa o pauza de 3 luni intre modificari si cererea de reconsiderare, in rastimp asigura-te ca ai minim 600cuv pe saptamana adaugate.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Treaba asta cu siteurile de afiliere tinde sa devina delicata.

Personal cred ca Google nu ar avea cine stie cu tipul asta de siteuri daca nu ar fi o gramada de businessuri ce cresc utilizand aceasta modalitate de promovare. In consecinta scade probabil si bugetul Adwords.

Am avut un site de afiliere romanesc . Initial am documentat vreo cateva mii de produse doar la titluri si specificatii tehnice. Descrierea era in baza de date dar era identica cu a magazinului si o tineam in pending. Totul a fost oarecum ok. Traficul nu era mare si depindeam daca picam direct pe cautare precum documentasem specificatiile produselor si titlul. Apoi m-am hotarat sa adaug descrierile asa cum erau la magazinul respectiv ( continut ce de altfel se regasea si la alte magazine ) . Instant a venit si penalizarea ( probabil duplicat content ) .In concluzie chiar daca am documentat separat specificatiile tehnice cat si titlurile paginilor inclusiv ale produselor ( titlurile paginilor nu concideau cu titlul de produs ) mi-am luat penalizare.

Am scos descrierile si am facut reconsiderare in GWT. In cateva zile penalizarea a disparut fara acel continut duplicat din descrierea produsului. Afiliere se mai poate face inca ( mai greu dar se poate ) dar si amaraciunea aia de continut pe care o ai sa fie totusi unic.

Automatizarea devine din ce in ce mai grea asa ca de acum incolo fiecare dupa pricepere si posibilitati. In nici un caz nu mai este posibil sa performezi luand doar un feed si sa-l trantesti pleasca pe un site. Trebuie ceva mai multa pricepere.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 21st May 2012 la 16:05.

Dani este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    45
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Am scos descrierile si am facut reconsiderare in GWT. In cateva zile penalizarea a disparut fara acel continut duplicat din descrierea produsului.
    Totusi, imi vine greu sa cred ca penalizarea a disparut. Poti adauga te rog mai multe detalii? Ce fel de penalizare primisei initial (penalizare de 5 pagini sau excludere din SERP's)? Ce anume ai scris in cererea de reconsiderare? Ai primit raspuns cum ca ti-au ridicat penalizarea, sau doar ai observat ca ai revenit pe pozitiile pe care erai inainte de penalizare la toate cuvintele pt care rank-ai?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere pentru un site de materiale de constructii
    De emm în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 29th July 2012, 03:31
  2. Idei alegere domeniu brandabil pentru site de afiliere generalist
    De Popa Mihai în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th April 2012, 16:38
  3. Hosting free pentru site-uri de afiliere ?
    De Guess Who în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 24th February 2012, 15:01
  4. Script pentru invitatii prin email
    De un1cOoL în forumul Continut web
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 8th June 2007, 14:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii