Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Hosting free pentru site-uri de afiliere ?

Guess Who este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit Hosting free pentru site-uri de afiliere ?

Salut, am tot cumparat hosting-uri ( am vreo 4-5 la activ ) pe la diferite firme care pot gazdui per hosting share un numar maxim de 6 domenii si mai platesc si in jur de 10E la 3 luni.
    Unde hostati voi site-urile de afiliere ? Aici in Romania sau in alta tara ?Pe share sau pe free ?

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Vezi Mxhost pachetul mic, te costa 1 eur de domeniu ...

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

De ce nu iti iei tu un cont reseller mai bine, pentru a nu mai avea siteurile imprasitiate pe j'de conturi? Posibil sa iesi mai bine la bani. In ceea ce priveste hostarea free, personal nu ti-o recomand, pentru ca de regula serviciul oferit este mult mai slab calitativ decat unul platit, in plus ai anumite restrictii.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    44
    Posturi
    406
    Putere Rep
    28

Implicit

Hostingul platit e treaba cu "Dai un ban, dar stii ca face", deci e prima optiune. Ori iei un cont de reseller si le tii pe cele mai importante acolo + inca 1-2-3 mici de sustinere sau alte proiecte pe care nu vrei sa le amesteci cu cele din grupul mare.

Hosting gratis: problema mare e ca au niste servicii de care nu beneficiezi: ba nu ai baze de date, ba nu ofera backup, ba nu poti sa pui mai multe domenii, ba nu ofera nu stiu ce ... sau te trezesti ca s-a inchis siteul si ai pierdut tot.

Bloguri gratuite: e cu scarpinat mult. Blogspot tre folosit cu prudenta, wordpress s-ar putea sa-ti stearga contul daca te vad ca faci linkuiala, alte platforme la fel e posibil sa te trezesti cu ele sterse.

Am prezentat putin cam sumbru partea cu free, desi se pot gasi solutii. Daca ai niste bani mai bine ia ceva platit + ceva free de rezerva/alte chestii.
    Mai depinde de ce tip de afiliere faci si cate domenii ai, ce resurse o sa folosesti/consumi. Daca ai doar 5 domenii poti sa ai doar un shared hosting la 1 euro pe luna.
    ------

Personal: Pentru proiectele mele si afilierea pe care o fac eu am 5 hostinguri mici si cateva zeci de bloguri gratuite. Asta pentru ca nu vreau sa dau mai multi bani decat acum si pentru ca imi merge pe nisele pe care le folosesc. Dar hostul platit ramane la inaltime si proiectele principale le am pe host platit, pentru ca pot sa-l utilizez cum vreau, sa aranjez siteurile cum vreau eu, nu cum vor (permit) altii.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

hrmedia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    27th January 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    36
    Putere Rep
    24

Implicit

incearca la spatiu punct ro

Guess Who este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

hrmedia sunt buni ?

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    41

Implicit

Sunt client Hostway (Romania) de ceva timp si, pana acum, nu pot spune ca am avut experiente mai bune cu alt hoster in calitate de consumer (i.e. non-business contract). Au un serviciu pentru clienti ireprosabil si o calitate a serviciilor muuuult peste medie. Poti citi mai multe la mine pe blog.

Hostingul free pe masini pe care mai sunt alte cateva sute de site-uri nu mi se pare deloc OK. Pe langa faptul ca nu-ti permiti trafic mare, daca alt site de pe acelasi server cu tine prinde putin trafic, se incarca masina, iti cade site-ul si n-ai cu cine sa vorbesti pentru ca nu ai ce pretentii sa ai in calitate de client free.

Daca vrei sa faci o treaba si sa iti cresti proiectele, recomandarea mea este sa mergi pe hosting platit (un pachet fara limita de domenii, de baze de date sau de trafic ar trebui sa fie decent, majoritatea sunt ieftine).

impelo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Guess Who, poti incerca shophost. Au un numar nelimitat de domenii (bineinteles in limita bunului simt si al resurselor), iar viteza de incarcare este foarte buna. Iti recomand, mai ales ca vrei sa gazduiesti un numar mare de bloguri. Eu am vreo 14 bloguri si n-am nicio problema. In plus de asta, este chiar ieftin.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    44
    Posturi
    406
    Putere Rep
    28

Implicit

La hostingurile platite iti recomand sa studiezi foarte bine siteurile de unde vei cumpara hostinguri. Daca tot dai bani, macar sa fie legala treaba. Sa fie deschisi catre client dpdv legal: numele firmei, adresa firmei, codul de inregistrare, linkul catre Protectia Consumatorului. Daca aceste elemente lipsesc, sunt doua variante: ori e fake si mai devreme sau mai tarziu vei ramane cu buza umflata, ori se bazeaza pe niste avocati buni cu care pot ocoli legile sau poate a treia varianta pe care eu nu o zaresc acum.

Deci: daca dai bani si bine faci ca vrei host platit, ia-ti o luna in care sa studiezi problema hostingului. Nu e mult o luna.

Cat despre RO sau EN -> Google zicea ca vrea sa introduca 500 de factori anul asta (parca asa zic ca am citit). SERP depinde de multi factori, nu doar de unul. Sunt colegi care au host in RO si le merge bine, altii care au host pe EN si le merge bine. Iar eu am RO, EN si gratis (RO, EN). Depinde de proiectele pe care le ai si de concurenta.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand site care ofera hosting free phpbb
    De iulianh în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th December 2007, 03:24
  2. Free Web Hosting
    De loredan în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th October 2007, 19:31
  3. Vand site de free forum hosting
    De razvanm în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 7