15th April 2012, 15:57
0 out of 1 members found this post helpful.
Din cate stiu eu, pe afiliere merg mai bine siteurile nisate. Cred ca ar fi mai ok sa te axezi doar pe o singura nisa pentru inceput.
16th April 2012, 16:24
Parerea mea: Prima data incearca cu un "site doar acolo aruncat, cateva descrieri unice si gata". Vezi ce iti iese...
Cauta-ti o nisa cu 2k 3k cautari exacte care sa nu fie deja full de 2paralisti
Cand am inceput sa cochetez cu IM-ul mi-am ales fix cea mai slaba nisa (sau advertizerul) avand o valoare a comisioanelor respinse cu 30% mai mare decat a celor aprobate si conversii destul de mici (calcul facut pe o perioada de aproximativ 10 luni).
Daca investesti de prima data intr-un proiect dificil, cum vad ca iti doresti, fara sa ai la baza cateva concluzii trase de pe urma unor siteuri nisate si mai mici, probabil o sa iti vina foarte greu si il vei lasa balta.
Experimenteaza, risca si invata pe siteuri mici si nu pe unul mare in care ai investit mult mai multi timp si bani.
just my 2 cents.
16th April 2012, 16:38
Colegii de mai sus au dreptate. Nu prea se merita sa faci chestii generale, decat daca esti ZEU pe UX si SEO. Altfel, s-ar putea sa muncesti degeaba. Eu unul ti-o spun din proprie experienta - am si eu un astfel de site - iar rezultatele sunt destul de slabute, motiv pentru care ma gandesc tot mai serios sa il abandonez in viitorul apropiat.
E mult mai usor sa ajungi in top pe nise mai micute, unde nici nu ai foarte multi concurenti.
PS: am mai spus-o si ma repet, fara a fi catusi de putin grammar nazi: termenul de "generalist" se refera doar la medicii specializati in medicina generala.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu
profil medical.