Exista solutii (addon) pentru import pentru magento si cateva pt wordpress. Solutia de magento era super ok, chiar am testat-o, iti caut linkul daca vrei. Lucram si noi la un proiect cu amazon, si din experienta de 3 luni, iti spun ca nu ai nevoie de datafeed, pentru ca fiecare isi personealizeaza site-ul cum vrea, si implicit scriptul trebuie personalizat.
Problemele feed-urilor apar la optiuni. Amazon nu da parent_asin decat la incalataminte si imracaminte. Nu poti importa printr-un feed, size, color, style,.... Pt ca au sku diferite.
Un magazin nu duce peste 10-15k produse, daca ne referim la afiliati. In principiu e oricum o prostie, pentru ca nu cred ca sta nimeni sa modifice content. Contentul de pe amazon, NU t-il trimite, decat ce scrie in "amazon description", "manufacturer description " nu-l da.
Ce faci cu update de stock, si mai ales pe "optiuni" ?
Ai nevoie de noduri, nodurile sunt pt ultima subcategorie (si le mai schimba la diverse update de api). Iti da doar 10 produse, unele nu le vrei, iar din cele 10 ai supriza ca 4 sa fie identice, pentru ca-ti da fiecare optiune ca un produs. 4 culori cu 4 marimi, sunt 16 produse!
Iti fac o lista de probleme daca vrei, dar in principiu cand vrei sa faci un site pt 200k + in vanzari, ca sa nu zic comision, nu stai dupa datafeed, iti faci singur ce ai nevoie. Amazon iti da tot ce ai nevoie! Trebuie doar sa ti le aranjezi (cerintele + import) cum vrei, si merge usor dupa.
Daca targetul tau sunt cei cu magazine wordpress, stresul provocat de "customer support" nu se merita. Trebuie sa faci update dupa update, si toti vor zice, e ok, dar nu prea!
Noua ne-a luat 1 luna si ne-am setat tot. Daca "cumparam" o solutie de "datafeed" pierdeam enorm de mult timp sa o modificam, si sincer, nu aveam nevoie de ea. Importi doar ce ai nevoie, nu importi de "nebun" un feed!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.