1 out of 2 members found this post helpful.
Pe ce monitorizez eu nu sunt 100% diferite ... defapt modificarile sunt chiar nesemnificative ... poate anumite cautari au fost mai afectate decat altele ...
Vezi cum e
vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate:
iconsDB.com
4 out of 4 members found this post helpful.

Postat în original de
Krumel
Venice, algoritmul care invie cautarile locale in Romania | Nimicul lui Krumel - e destul de vechi. Si cred ca exagerezi cu top 10. E mai degraba un top 5. N-au reusit inca sa adune 10 rezultate locale nici chiar ptr "pizza".
Ps: "pizza" e modelul pe care m-am bazat ptr prezentarea de la
Sem Days pe care o voi tine. Ca un detaliu interesant, jerryspizza.ro iese cam la toate orasele in top 5-10.
Revin cu un raport top10 in SERP pentru cuvantul cheie "pizza" pentru 8 locatii diferite din Romania. Primele 8 rezultate sunt pe google.ro , iar urmatoarele sunt pe google.com
Keyword Report - on keyword “pizza”
Bdw, se pare ca brasovenilor nu le place Jerry's Pizza
- nu e in top 10
Cred ca in cateva luni primele 10 rezultatele or sa fie diferite in procent de peste 80% in functie de locatia din care se face cautare. Un alt lucru foarte interesant pe care l-am observat, Google inca nu e decis asupra anumitor cuvinte cheie romanesti daca sunt locale sau nu, timp de cateva saptamani le pozitioneaza ca locale, dupa care revine cu aceleasi rezultate indiferent de locatie , vezi "webdesign" ( diferit de "web design" ) pe care acum nu il mai considera ca fiind local.
webdesgin: Keyword Report - on keyword “webdesign”
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
1 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
sergiuliano
E gresit raportul tau.
Eu am attagency.ro, si sunt loc 2 pe romania. Pe bucuresti sunt tot loc 2, doar ca apar in harta, si atunci ma muta loc 3. Trag dupa mine "toata harta", asa am vrut eu. Daca ies din harta, se schimba pozitiile.
La piatra neamt nu stiu de ce ies primul! NU VREAU oricum sa ies primul, cum nu vreau defapt sa ies in top 5.
Nu ma intrebati de ce, dar oricum nu am facut seo pe att.
Referitor la locatii, in top 10, 5 apar din localitate (daca sunt), restu 5 sunt cele la nivel national (romania). Nu inteleg cum le gaseste el, banuiesc ca dupa adresa din site sau harta, dar da niste balarii de multe ori. Daca ai in "nume" oras, e ok, daca nu, da rateuri.
Pizza e un ex bun, dar ma uitam zilele trecute pe nisa de aer conditionat. Da bine, daca are ce sa "dea" (firme in zona), daca nu da rateuri.
P.S. Sunt momente in care nu mai vrei sa apari in top 5, de la caz la caz. Sunt nise unde e mai bine sa ai loc 8-10, de ex nisa "rca ieftin", clientul (vizitatorul) gaseste acelasi lucru, aceleasi preturi, si comanda de la ultimul, ca realizeaza rapid ca-si pierde timpul.
In cazul nisei de web design, 99% din cereri sunt de la "ciudati", asa ca pierzi enorm de mult timp sa le raspunzi, iar daca nu le raspunzi, te suna sa te "certe"
Solutia mea: Am lasat proiectul PG pe home page, tocmai ca sa scap de ei
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
sergiuliano
Atentie!!! Keywordul este "webdesign" nu "web desgin". Rezultatele mentionate de tine sunt valabile pentru "web design".

..
Dap, nu am citit corect.
Am verificat si eu "web design" si rezultatele ma sperie. In Cluj, Constanta sau Timisoara, doar loc 1 se pastreza, loc 2-3 sunt afaceri "locale", eu sunt loc (2 national si buc) si ajung pe 11-14 in functie de cate rezultate da pe harta. Asta e grav in cazul in care nu ai locul 1 pe o nisa generalista, locul 2 esti in "craci" = 13+, daca afiseaza harta.
Grav pentru cineva care are nevoie de acoperire nationala, ori esti loc 1, ori iti faci site-uri locale, ori adwords. Loc 2+ esti degeaba!
P.S. Ok, ma duc pe locul 1
(ca vad ca mi-am primit niste negative pentru postul asta!)
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.