Nu era fata. Ca o iertam daca era fata. Sa mai zic ce voia sa faca? Un site de torente..si se astepta la trafic la greu din google....![]()
Nu era fata. Ca o iertam daca era fata. Sa mai zic ce voia sa faca? Un site de torente..si se astepta la trafic la greu din google....![]()
Pentru cine nu stie sa citeasca, partea cu blowjob era pentru cel din citatul de pe pagina respectiva.
Este grav cand unii se plictisesc sau nu gandesc, pentru ca nu au ce. Se simte cu musca pe caciula, cine trebuie.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
S-a facut iar update la Page Rank, asa imi arata mie, Forumul Seopedia a scazut iar la 3. Voi ati observat schimbari?
Site-urile voastre au crescut la acest update sau au scazut.
PS: Pe http://www.prchecker.info nu imi arata schimbarile insa extensia pentru google chrome imi arata PR schimbat.
Am verificat mai multe site-uri si la majoriatea PR imi apare schimbat fata de cel de acum 2/3 zile.
este update, mi a scazut cateva siteuri minore si au luat PR 12 siteuri noi.
LAter: Este INCA update, verific vreo 40 de siteuri si inca isi schimba pr ul.
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 4th August 2011 la 19:45.
Si la Forumul Seopedia, imi apare ba PR 4, ba PR 3.
Si la mine sunt ceva schimbari. Pana acum in bine.
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
tot la alea care l-a dat si dupa le-a luat se joaca, asa pe fuga ca nu am stat sa verific 50 de bucati![]()
Ciudat, și la mine sunt câteva schimbări. Unele articole au PR 1 ba 0, dar indexul și categoriile tot 0 au. Altul are PR1 pe 2-3 categorii dar 0 pe index.
Am un blog personal nou.
Poate ca o sa incepem sa observam update de PR odata la o saptamana![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)