Interesante miscari face domnu google, nu ma asteptam asa repede la un update
Interesante miscari face domnu google, nu ma asteptam asa repede la un update
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Eu tocmai am scazut de la PR4 la PR3 pe unul di site-uri![]()
Eu am luat pr 3 la o pagina secundara ce are o saptamana, foarte interesant (are doar link de pe main page care are tot pr 3)
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Se pare ca este intr-adevar update.
Si eu am luat PR1 la un site cu 4 articole si cateva link-uri, majoritatea nofollow.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Confirm a fost un update major, toate site-urile s-au updatat la PR , am luat PR pe 10 site-uri noi .
Codeinwp.com - Wordpress experts
Si mie mi s-a marit pagerank-ul la un site de care ma ocup pentru promovare, de la prage rank 3 la page rank 4...
Sunt modificari. Probabil dupa acel update unde probabil s-au strecurat ceva erori. Prea au fost cresteri mari de PR. Acum probabil incearca sa remedieze. La mine le-a pus aproximativ asa cum era inainte de primul update. Au fost cresteri mari atunci si usor usor le-a adus unde erau.![]()
Si eu am trecut pe pr3 de la pr0 pe un blog pe care nu prea l-am promovat/ scris articole.
scriu pe blog cand n-am ce face ..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)