Postat în original de
Dragos Bunea
Apropo, vad ca si acest forum a fost afectat negativ. Din cate tin eu minte, Seopedia avea PR4, acum are PR3. Google s-a prostit. Am observat multe site-uri si bloguri de calitate si destul de vechi care au fost afectate negativ.
Am observat ca majoritatea site-urilor care "vand" linkuri sau "contin" multe linkuri, au PR mai mic. De la pr7 la pr4 de ex, e diferenta enorma!!!
Seopedia este in fiecare pagina indexata, o "lista" de linkuri, din care majoritatea linkuri Externe.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
StarNET
Offtopic: Lasand la o parte fail-ul celor de la google ... cam multa vorbaraie intre multa lume care prin alte topicuri sustin sus si tare ca
PR nu conteaza
Ontopic: google.com si youtube.com merita 10 ... la cate link-uri are youtube spre el ... allah damn it ... parerea mea e ca sigur va veni un nou update cat de curand ... nu are cum sa lase asa ...
Urmeaza un PR update la PR update, cel putin asa cred eu ca e logic.
Sa presupenm ca ai un site care are catre tine :
1. pr9
3. pr8
1. pr7
100. pr6
....
...
Dupa update:
pr9 devine pr8
pr7 devine pr4
pr6 devine pr4
....
....
Implicit in algoritm, pr-ul tau nu este real, asa ca mai e necesar un Update la Update.
Exista caz concred de pr8 "cazut" la pr6, fara nici un motiv, si in o luna, urcat la loc la pr8. Asta ma face sa cred, ca dupa primul update, urmeaza recalcularea, care poate dura 1 luna sau 6
.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.