Ieri cand am verificat PR-ul Google.com avea 10/10 iar cel pe .ro avea 7/10. Vad ca azi are 9/10 pe .com deci ceva ceva se misca si cred ca in minus.
Ieri cand am verificat PR-ul Google.com avea 10/10 iar cel pe .ro avea 7/10. Vad ca azi are 9/10 pe .com deci ceva ceva se misca si cred ca in minus.
haha !!! google.com + youtube.com PR9 ... facebook.com PR 10. Epic fail or not?
Vor sa arate si ei ca sunt corecti![]()
Sunt sigur ca am vazut 10/10 spre seara pe la 9 cred...stiu sigur ca avea 10 ca vorbeam cu mine in gand si injuram![]()
Mi-a scazut PR de la PR 4 la PR 3 la unul din site-uri, care ar fi cauzele pentru ca backlink-urile si nr de pagini indexate au crescut?
Mersi.
Inca de la update-ul precedent am banuit ca ceva s-a schimbat in algoritmii de calculare ai PR-ului. Update-ul de ieri (sau cand a fost) mi-a confirmat asta. Stie cineva cu aproximatie care sunt factorii care conteaza acum pt PR, pt ca e clar ca nu mai conteaza asa de mult nici numarul nici calitatea de backlinkuri.
Este posibil ca, continutul copiat (asemanator) sa fi fost cauza acestor scaderi de PR?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)