felix nu cred ca au importanta reclamele Adsense pe index. Uite un exemplu, Puștiu`s blog este un blog pe care il urmaresc de ceva timp si cand am intrat acum pe el avea PR6 si cateva post-uri au PR 4.
PS: Are reclame Adsense pe index.
felix nu cred ca au importanta reclamele Adsense pe index. Uite un exemplu, Puștiu`s blog este un blog pe care il urmaresc de ceva timp si cand am intrat acum pe el avea PR6 si cateva post-uri au PR 4.
PS: Are reclame Adsense pe index.
Site-ul a fost inregistrat in noiembrie 2010 si pus sus in ianuarie.
Am verificat linkurile si exista o explicatie pentru valoarea ridicata a PR-ului: doua PR6 dofollow, un pr6 nofollow, vreo 5 pr5, cateva PR4, PR3 + 1 gov. pr3. Linkul nu il pot posta. Nici macar pe privat. Nu am chef sa vad toate paginile alea spamate.![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Se pare ca azi a fost update la pagerank, frumos nu ? Domeniul blogului meu, cel din semnatura, exact azi a facut un an si exact azi a ajuns de la pagerank 0 la pr3. Citeam undeva ca s-ar putea ca acest update sa fie trecator, ca cele din ultima vreme adica azi pr3 si poimaine 2 sau deloc, au mai fost cazuri. La voi au aparut schimbari ?
Ultima modificare făcută de Nichita; 28th June 2011 la 00:07.
Eu cred ca este o greseala ceea ce se intampla cu acest update sau nu este versiunea finala.
Este aproape de neimaginat ca un blog dofollow ca personal-trip.com sa ajunga de la PR 4 la ****PR 7**** iar personal-trip.com/director-web/ de la PR0 la PR5 si personal-trip.com/articolul-tau/ de la PR0 la PR5 . Va dati seama ce aberatiiCum sa aiba PR7 ca Google.ro cand are niste backlink-uri... O parte din site-urile vechi cu autoritate au pierdut PR; site-urile/blogurile cu PR mare de pe dofollow.ro pierd PR in masa(cu mici exceptii mi se pare normal). Dar nu mi se pare ok ca unele bloguri sa creasca de la PR0 la PR4, PR5 brusc. Este ceva ciudat, sunt prea mari fluctuatiile. Voi ce parere aveti?
Google PR Fail!
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Ultima modificare făcută de Nichita; 28th June 2011 la 00:15.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
cred ca va fi corectie zilele urmatoare, SAU s-a schimbat mult algoritmul. Cei care citesc de pe afara, poate gasesc niste opinii mai destepte.
Priviti aici
personal-trip.com/site-review - **********PR6*******
personal-trip.com/playlist *********PR5********
personal-trip.com/contact ********PR5********
Pentru mine este inexplicabil...![]()
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
WTF. Ce porcarie mai e si asta? Pr 7? De pustiul stiam si eu, am vazut acum paginile au pr4 cateva articole pr 4, blogul are pr6 zoso are pr4, sa mor daca inteleg ceva.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)