Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Cand se anunta un nou update? Stiu ca multi zic ca nu conteaza dar sunt curios. Chiar vreau sa vad daca creste si daca are vreo importanta la SERP.
Nimeni nu stie cand vine urmatorul. Cred ca pe la sfarsitul lui iunie-inceputul lui iulie. Importanta la SERPs - f scazuta inspre nula (opinie personala).
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
1. Nu se anunta. PR Update vine totdeauna pe neasteptate... cam odata la 2-3-4 luni.
2. Am pagina cu PR0 pe primul loc pentru anumite cuvinte si am pagina cu PR4 care abia daca apare pe prima pagina. Din cate am observat PR nu prea influenteaza pozitia in SERP.
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Urmatorul PR update nu se stie daca va mai avea loc... vine vorba prin targ ca Google vrea sa renunte la orice aspect care provoaca confuzii in randurile utilizatorilor...
Vorba asta se tot aude de vreo 2 ani si pana acum n-au renuntat. Parerea mea este ca daca renunta la PR vor lua avant vanzarile de link-uri. Acum se cumpara link-uri pe baza de pr ( in 90% din cazuri ), prea putini sunt interesati de traficul site-ului, vechimea lui, etc. Fara pr, cei care-si doresc promovarea site-ului se vor uita si dupa alte lucruri....
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Si eu citii pe hotnews ca Google vrea sa renunte la PR , pentru ca poate crea confuzii in randurile utilizatorilor , dar m-as mira sa se intample asta prea curand , deoarece Google trebuie sa vina cu ceva care sa inlocuiasca PR .
Nu cred ca Google va renunta la PR, il foloseste deja de mult timp, mai mult ca sigur va ramane si in continuare.
Ca tot vorbeati de faptul ca Google renunta la PR... tocmai ce s-a facut update!
Si la mine a fost de bine!
Consultanta si externalizare servicii IT prin Suport IT
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)