google.com pr 10 :p
Si eu am un blog care a crescut nejustificat, iar acum a revenit la normal.
google.com pr 10 :p
Si eu am un blog care a crescut nejustificat, iar acum a revenit la normal.
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
La mine în mare parte numai scăderi. La începutul săptămânii trecute unul din site-urile mele avea PR3. Joi-vineri avea PR1. De ieri are PR2.
a fost o efervescenta a vanzarii de linkuri intre timp, fericiti cei care nu au cumparat pe 1an![]()
Am ramas cu PR2 dar mi-au plecat toate backlink-urile (nu cele din wmt).
.. sau cumva a fost un test pentru vedea cum evolueaza link building in functie de PR, si in felul acesta sa ”taxeze” unde este cazul ?![]()
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
sa nu urmeze penalizari...
Acum am vazut si eu aceste corecturi care erau de asteptat, nu stiu daca au fost erori ce au fost corectate sau erori intentionate pentru a testa ceva. La mine sa cam revenit la valorile de la update-ul de anul trecut in mare parte
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Mie din păcate, la ultimul PageRank Update, PR-ul a scăzut de la 3 la 2 la un domeniu .ro![]()
Luat de pe pagina universitatii Alexandru Ioan Cuza, Iasi....Prietene, tu stii ce-i ala PR ? Cred ca nu cunosti notiunile elementare din cadrul unui site. Daca tu ai PR 0 si faci un post despre fete, iar eu am pr 5 si fac acelasi post, cine va fi primul in lista de la google ? Eu.
Viitoarea generatie de SEO-isti.
Nu se ofera nimeni sa-i dea un job, ceva? Ca stie baiatul.
Daca era fata, poate primea oferte de .. job. Kind of blow one![]()
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)