Mai copii nu va mai chinuiti atat cu PR-ul, ca e mare ca e mic nu are nici o legatura cu traficul unui site.
Iar din cate stim traficul aduce banutii, nu PR-ul. PR poate aduce banuti doar daca vinzi link-uri iar aceasta practica este pasibila de penalizare oricand, deci nu e bine sa te bazezi pe ea.
In concluzie, nu va stresati daca PR urca sau coboara, daca nu faci prostii, urci treptat in valoare, atat la trafic cat si la PR.
pai si care mai e rostul lui atunci ?
Pentru site-urile noi eu cred ca are inca o influenta care merita luata in calcul.
Sa nu uitam subiectul acestui topic!on: pana acum nici vorba de pr update doar mici corectii, cand va fii update aici veti afla prima data.Google Page Rank update
Eu zic ca prea aveti ochelari de cal, oricum au fost miscari, am observat pagini fara multe linkuri externe importante care au luat PR iar alte pagini/site-uri cu backlinkuri multe si bune care au PR mic, ceea ce ma duce la ideea ca nu mai sunt aceleasi criterii de calculare a PR-ului in care backlinkurile erau "miezu". Dar daca voi ziceti ca e mai interesant sa ne laudam sau sa ne plangem cand ne creste/scade PR-ul si atat, orice altceva fiind offtopic, nu pot decat sa va citesc discutiile de pe margine, nu vreau sau fiu offtopic.![]()
Am observat si eu corectii de PR la 2 bloguri pe care comentez frecvent: de la 3 la 4, si de la 4 la 5.
In fine, vad ca nu are asa mare importanta. Pe nisa mea, sunt multi in prima pagina cu PR1, fata de PR3-ul meu si pozitionarea in a 2a pagina.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)