Super. Am luat PR3 la un site de jocuri (la care chiar am lucrat ceva) si tot PR3 la un blog la care nu am adaugat nimic un an si ceva.
Super. Am luat PR3 la un site de jocuri (la care chiar am lucrat ceva) si tot PR3 la un blog la care nu am adaugat nimic un an si ceva.
Oameni buni, nu inteleg de ce va gitati atat la fiecare pr update, nu inteleg de ce cumparati linkuri cu pr (de ce vindeti linkuri cu pr stiu). Va ofera ceva acest page rank?
Nu nu ofera nimic, tot ce conteaza este pozitia pe care o ai in sherps, pozitie care nu are nicio legatura cu page rankul.
Cateodata am impresia ca intelegeti cu totii lucrurile astea, dar atunci cand vad anunturi cu vanzare linkuri pr 4, cumparare linkuri pr 4, sau posturi de genul "stiti cand urmeaza urmatorul pr update", sau "am sanse sa primesc pr la urmatorul update" sau "oau, am primit pr 3, de-acum o sa-mi treaca acneea, o sa ma impac cu prietena, o sa am bani de un trai mai bun, toate probleme mele or sa dispara si voi trai fericit pana la adanci batraneti" imi dau seama ca nu am ajuns nicaieri, nu putem depasi acest lucru, nu putem privi mai departe de acest page rank, cu regret o spun, dar pentru multi seo-isti de la noi "paigi rancul" este cheia.
Sincer, mi-am facut cont pe seopedia ca sa vorbim despre seo adevarat, nu despre page rank.
Numai bine!
Cat dureaza acest update de PR ?
@ Rares - stii care e parerea mea despre Page Rank?
PR-ul este bun pentru prosti, prosti care pun botu. E bun daca vrei sa vinzi linkuri si "desteptul" pune botul la un link cu PR mare chiar daca site-ul respectiv nu are nici 10 unici/zi, e bun la link exchange cand oamenii nu vor sa schimbe un link decat daca ai Page Rank. e bun sa te dai mai interesant ca ai luat nu stiu ce PR and so on.
Eu din link sale am facut in trecut cateva mii de $, dar nu as cumpara in veci un link cu Page Rank pentru seo. Mai degraba cumpar un link cu PR0 de pe un site cu traffic si alexa bun si mii de pagini indexate din aceeasi nisa, decat unul cu Page Rank bun, traffic ioc si doar cateva pagini indexate.
Page Rank for SEO equals zero, at least for me.
Voi cu ce verificat PR-ul? stiu ca era un addon pt firefox stie cineva cum se numeste? Sa vad si eu ce minuni s-or fi intamplat
@Rares, Nosfer: Corect, pana la un punct.
Toolbar PR-ul este mai mult un "premiu" de la Google (sau o scatoalca, dupa caz). PageRank-ul real este unul dintre factorii din algoritmul dupa care Google aranjeaza rezultatele in SERPs. Nu putem fi siguri mie-n suta ca nu conteaza, eu as zice ca fiecare factor are importanta lui.
@sht3fu: Iti poti instala Google Toolbar sau SEOBook Toolbar pt a vedea PR-ul.
Stiti cum vad eu PR-u ?
Ca un fel de confirmare ca ceva fac bine la site-ul meu ... asta e parerea mea.
Ca ajuta, ca nu ajuta, ca influenteaza pozitiile sau ca nu ... mai mult sau mai putin important .. bla bla ... ideea e ca Google-u atesta intr-un fel calitatea site-ului ...
In alta ordine de idei ... am primit si eu 5 pe un site ( aveam 4 ) .. iar pe altu deschis de o saptamana am primit 0 de la unranked ... deci e ok.. alte modificari la alte site-uri nu am avut
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
la 1 website a ramas la fel,la 2 a crescut de la 0 la 2,iar la alt website e 0 ca e nou![]()
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Cred ca mai important este update-ul de IBL's care a avut loc in acelasi timp.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)