La cat de mult s-a avantat lumea sa cumpere si sa vanda link-uri, presimt ca se lasa in curand cu o serie de penalizari in masa. Sa vedeti atunci bani irositi...
La cat de mult s-a avantat lumea sa cumpere si sa vanda link-uri, presimt ca se lasa in curand cu o serie de penalizari in masa. Sa vedeti atunci bani irositi...
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Cumparatul de linkuri a fost la fel de avansat si pana acum. La fel si penalizarile. Nu are cum sa fie pe viitor penalizari mai mari sau mai mici. O sa fie la fel ca si pana acum.![]()
Si daca s-ar renunta la conceptul de PR linkuri tot se vor vinde/cumpara.
Crezi ca sta careva sa ia site-urile la rand sa vada care vand sau nu linkuri. Si daca ar sta ti se pare ca ar fi usor de depistat care sunt linkuri vandute si care sunt puse gratuit.. Tot pe formule de calcul combinate cu eventuale sesizari se bazeaza si acest mecanism de penalizare.
apropo de update ... azi am observat ca pe o pagina secundara am primit PR5, iar pe pagina principala PR4 ... bine .. stiu de ce ... ca am facut niste LE-uri cu acea pagina din dorinta de a o ridica, dar adevaru e ca nu prea am mai vazut astfel de cazuri ... pagina secundara cu PR mai mare decat pagina principala ( domeniu.tld/ )
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Anomalii mari la google
M-am trezit ca un site de al meu care avea doar 3 link-uri amarate fara valoare din directoare si care pana acum 3 saptamani nici nu avea continut, a capatat PR3, sincer nu imi explic, astazi m-am uitat pe el sa mai fac ceva la el si am crezut ca am eroare de la bara google
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
O persoana cat de cat initiata stie sa aprecieze valoarea unui link. Dar restul....
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Eu am avansat de pe PR2 la PR3 pe un site,si de la PR1 la PR3 la altul. In trafic din pacate nu sa schimbat nimic![]()
Nici nu o sa se schimbe daca te bazezi doar pe ce spune PR
De ce crezi ca PR iti aduce trafic. PR este unul dintre sutele de factori. Nu din cauza PR nu ti-a crescut traficul. Analizeaza mai atent ceea ce se intampla cu site-ul tau, spre exemplu uita-te in webmaster tools ca sa iti faci cateva idei.
O zi buna![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)