Gupi are dreptate - desi noi am fi vrut sa facem aceste raportari prin APTI, ca sa fie mai simplu, dar si ca sa facem raportarea doar pentru cei care au cele mai multe plingeri - momentan lucrul asta nu a dat rezultatele scontate.

Ca atare, procedura (cater autoritate) trebuie sa fie ceva de genul :
1. Te decizi sa raportezi spamul si esti sigur ca e nesolicitat si insistent. Te asigur ca este in romana sau se adreseaza publicului romanesc.
2. Trimiti pe adresa relatii_cu_publicul.AT.anrcti.ro o plingere (Eu, gica contra cu date contact bla bla - toate datele de contact - nu anonime sau semianonime) am primit mesaje comerciale nesolicitate de la adresa de email... Apoi alte detalii, daca este cazul si la final - va rugam sa investigati cazul si sa luati masurile legale ce se impun. ( alternativ il printezi si il trimitiprin posta clasica )
3. Atasezi la mail, spamul ca attach si un fisier .txt cu headerele
4. Astepti
5. Daca primesti cereri de mai multe informatii din partea ANRCTI, trimiti informatiile
6. Astepti
7. Intr-un final primesti de la ANRCTI o informare cu privire la ce s-a facut in cazul respectiv - s-a constatat ca nu a fost mesaj nesolicitate, s-a dat avertisment sau amenda, etc.

Din cite banuiesc, cred ca cei de la ANRCTI au destule plingeri pe rol, astfel incit nu te astepta la un raspuns in 30 de zile sau chiar 2 luni. La plingerea mea s-a luat o decizie in 4-5 luni, dar a fost primul caz (din cite am priceput) si deci nu aveau inca mina formata...
Din acest motiv nici nu e util sa dai 200 de plingeri in fiecare zi. Ia-i pe cei care te enerveaza cel mai mult.

Succes !