Stiu ca sunt mai multe FAQ-uri aici la noi, dar merita sa cititi si acest document oficial ANRC, actualizat pe 12 martie 2008:
Despre comunicările comerciale nesolicitate
Stiu ca sunt mai multe FAQ-uri aici la noi, dar merita sa cititi si acest document oficial ANRC, actualizat pe 12 martie 2008:
Despre comunicările comerciale nesolicitate
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Din cate vad, comunicatul se refera la e-commerce. Se pot raporta si cei care isi ofera serviciile? De ex. eu primesc foarte multe oferte de "solutii web" de la firme de apartament.
Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?
Legea 365/2002
comunicare comercială - orice formă de comunicare destinată să promoveze, direct sau indirect, produsele, serviciile, imaginea, numele ori denumirea, firma sau emblema unui comerciant ori membru al unei profesii reglementate; nu constituie prin ele însele comunicări comerciale următoarele: informatiile permitând accesul direct la activitatea unei persoane fizice sau juridice, în special pe nume de domeniu sau o adresă de postă electronică, comunicările legate de produsele, serviciile, imaginea, numele ori mărcile unei persoane fizice sau juridice, efectuate de un tert independent fată de persoana în cauză, mai ales atunci când sunt realizate cu titlu gratuit;
le-au mancat spammerii site-ul sau mi se pare mie?
Au probleme cu hosting-ul se pare.Sorry, I could not determine the IP for anrc.ro (error 11004).
Merge: www.anrcti.ro
Sa inteleg ca ANRC s-a rebranduit in ANRCTI ?
Apropo ca acum se ocupa si de legislatia din TI ?
Intrebare intrebatoare
daca hostul nu e in romania legea asta are vreo putere?(situl sa nu fie pe firma)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)