daca o pagina din interiorul site-ului are mult mai multe ibl decat restul paginilor din site, pr-ul caror pagini este afectat si ce alte urmari vor surveni.
daca o pagina din interiorul site-ului are mult mai multe ibl decat restul paginilor din site, pr-ul caror pagini este afectat si ce alte urmari vor surveni.
nu pricep..poate reformulezi..
Este foarte bine sa ai link-uri catre paginile interioare, care cumulate (toate link-urile catre toate paginile interioare) sa fie mai multe decat toate link-urile catre pagina de index.
Eu as merge pe un procent de 50/50%..
Dar cu cat mai multe spre interior, cu atat mai bine.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Care este relevanta sistemului care l-ai expus mai sus ? Poate nu ma prind eu acum ce vrei sa zici , dar relevanta consta in PR-ul , topic-ul paginii respective si anchor text-ul folosit din cate cunosc.Cantitate vs. calitate...Este foarte bine sa ai link-uri catre paginile interioare, care cumulate (toate link-urile catre toate paginile interioare) sa fie mai multe decat toate link-urile catre pagina de index.
Eu as merge pe un procent de 50/50%..
De unde ai scos cifra de 50-50% ? (Un desen ar fi de folos in cazul meu ).
Atunci pagina cu multe IBL-uri va primi un PR mai bun, iar celelalte vor ramane la fel cum erau. Am situatia asta pe un blog, in care postul care are foarte multe IBL-uri a capatat PR6, PR-ul celorlalte pagini nefiind influentat. Acum astept urmatoarea actualizare de PR, sa vad daca se mentine PR-ul 6 la postul respectiv.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)