Imi pare rau , dar acuma intrai pe adresa asta de e-mail ca sa vad ca e plina de spamuri !
Noua tendinta a spamerilor este sa trimita mesaje de genul : " Acest mesaj nu este un SPAM deoarece contine datele noastre de identificare si instructiuni de dezabonare. V-a fost oferit din urmatoarele motive: sunteti un partener al firmei noastre; sunteti in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare; adresa dvs. a fost selectata dintr-o baza de date la care dvs. ati subscris; adresa dvs. a fost facuta publica de catre dvs. prin afisari cu caracter publicitar. Ne cerem scuze daca mesajul ajunge la dvs. dintr-o eroare. "
Cu alte cuvinte daca un spam are instructiuni de dezabonare , nu mai este spam .![]()
Daca nu mai doriti ofertele noastre sau acest mesaj a ajuns la dvs. din greseala, va rugam sa ne trimiteti un e-mail pe adresacu mesajul "unsubscribe" in campul "Subject".Cod:office@bestsales.ro
Mai trebuie sa fac si eforturi ca sa scap de alte mesaje !
Nu inteleg cum isi permit sa trimita mesaje la niste adrese de e-mail ,selectandu-le dintr-o baza de date la care am subscris , sau cum pot sa trimita mesaje din eroare !
Am si un atasament , ca sa dovedesc spamul !