Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: newsletter catre membri sau spam

emilian_anghel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th April 2007
    Posturi
    118
    Putere Rep
    0

Implicit newsletter catre membri sau spam

de a lungul anilor am strans o arhiva gigant de membri inscrisi. acum stau si ma gandesc daca fac bine sa ma apuc sa informez oamenii astia ca am un site nou ce este posibil sa ii intereseze.

Am un director web ... mai lansez inca unul ... sa ii anunt pe membrii celui deja existent ca am inca unul unde isi pot promova gratuit site urile ... !?

netx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    12th March 2008
    Posturi
    41
    Putere Rep
    31

Implicit

Daca in ultimele 3 luni (maxim, maxim 6 luni) nu ai avut nici o comunicare cu cei pe care ii ai in lista ta, este posibil sa primesti reclamatii.
    Dupa modul in care te-ai exprimat: "De-a lungul anilor..." iti recomand sa NU trimiti nici un mesaj comercial catre acea lista, ori ajungi subiect de comentariu pe forumuri si bloguri.

Success!
    "I live in hate with SPAM!" - Raportez toti spammerii la www.abuse.ro

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Emilian, eu vad situatia asa:

Daca ai mai multe website-uri, nu ai voie sa cross-folosesti adresele colectate pe toate, decat daca ai declarat in prealabil (si utilizatorul a fost anuntat si a bifat un policy referitor la acest lucru: ca adresa lui de e-mail va fi folosita pentru a fi tinut la curent cu informatii care apartin de reteaua de site-uri X, care cuprinde, Y, Z etc).

Daca utilizatorul nu si-a exprimat dorinta de a primi mesaje, in clar, nu ii trimiti acel newsletter. Inseamna ca nu si-l doreste.

Daca ai introdus un mesaj de confirmare de primire de mesaje la data X, toate mail-urile conectate pana atunci, nu e ok sa le trimiti mesaje, pentru ca nu le-ai dat o optiune de a alege sau nu acele mesaje.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    49
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Multe siteuri incalca aceasta regula , si te anunta ca daca iti faci cont trebuie sa fi de acord sa primesti newslettere de la reteaua lor de siteuri , dar nu informeaza cate sute de siteuri sau mii de siteuri fac parte din acea retea !
    Eu consider ca daca nu este specificat clar care sunt siteurile de la care trimiti newsletter faci spam , mai ales daca nu exista posibilitatea dezabonarii de la acel newsletter , pentru ca este posibil ca la inceput userii sa fie interesati sa primeasca diverse notificari si pe parcurs sa se razgandeasca !
    Si eu mi-am facut conturi pe diverse siteuri si am optat la unele dintre ele pentru newslettere , dar dupa ce mi-au trimis si oferte de marire a penisului sa u invitatii la inscrierea pe alte siteuri partenere cu ei , am renuntat si chiar i-am raportat pentru ca nu au renuntat sa-mi trimita spam !
    Eu folosesc adrese de e-mail de sacrificiu daca vreau sa-mi fac cont pe siteuri pe care nu le cunosc sau le banuiesc de spam !
    Daca ai un director web , poti sa faci un anunt in cadrul acelui director , in care sa anunti ca ai mai facut unul , si cine doreste poate sa-si inscrie siteul in mod gratuit sau platit , dupa caz .
    Asa cum ai prezentat tu situatia , e spam categoric !

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Raportare spam catre autoritati
    De BogdanM în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 20th November 2009, 18:12
  2. URL redirect considerat Spam de catre Google?!
    De axentelivia în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 12th May 2008, 23:20
  3. spam newsletter@news-blog.ro
    De Aurel Dragut în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th November 2007, 11:24
  4. Newsletter sau spam?
    De thefan în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 1st November 2007, 00:27
  5. Trimiterea unui newsletter este sau nu spam?
    De saturn în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 3rd July 2007, 22:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •