Salut.
As avea o intrebare - n-as vrea sa fac vreo prostie.
Pe itxpert.info am director web si newsletter. Toti cei care se inregistreaza in director primesc automat si newsletter.
Intrebarea e: acest lucru se considera spam? sau nu?
Salut.
As avea o intrebare - n-as vrea sa fac vreo prostie.
Pe itxpert.info am director web si newsletter. Toti cei care se inregistreaza in director primesc automat si newsletter.
Intrebarea e: acest lucru se considera spam? sau nu?
Depinde de: - cat de des trimiti
- daca ai stipulat ca ai newsletter atunci cand s-au inscris
- daca nu sint abonati la newsletter
- daca newsletter-ul are caracter comercial si nu informativ
- orice altceva care ar putea deranja un abonat sau un neabonat si poate fi catalogat ca abuz/spam.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Deci de la tine tot primeam ?
Am intrat de n ori pe site sa ma dezabonez dar niciodata n-am gasit dezabonarea (e drept nici nu cred ca m-am uitat mai mult de 10 secunde cred).
Te-am bagat intr-un filtru pana la urma ...
ATV uri si un site cu rochii de mireasa
Trimit de cateva ori pe saptamana.
La pagina de inregistrare a directorului am afisat ca prin inregistrare primeste si newsletter.
- daca nu sint abonati la newsletter - la ce te referi prin acesta?
Newsletterul are caracter informativ. Nu vand nimic prin el...
Iar daca cineva e deranjat de ceva in acest newsletter, imi da reply cu subiectul dezabonare si il dezabonez.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Doar abonatilor. Strict.
Incerc sa nu fiu trecut in nici un blacklist...
Apropos, am cum afla daca sunt sau nu trecut in vreun blacklist?
Eu de fiecare data cand adaugam un site in director, primeam newsletterul, dar de fiecare data cand ti-am dat mail m-ai dezabonat, deci nu e spam. Oricum cred ca ar fi bine daca ai putea sa lasi omul sa decida daca vrea sau nu.
Depinde... si eu o sa fac un newsletter curand, chiar foarte curand. O sa includ mailurile celor ce s-au inscris, etc, si o sa fac posibilitate de dezabonare - ieftin si rapid.
Pentru informare, si o sa fie in footerul mailului si ceva oferte.
Sper sa nu fie considerat spam.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)