Nu inteleg cu ce afecteaza aceasta pagina, de ce este spam?
Nu inteleg cu ce afecteaza aceasta pagina, de ce este spam?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
@lovelife cu ce te afecteaza daca o sa cauti castraveti pe google si gasesti o pagina goala cu textul N-am gasit castraveti in acest site ? Nu este spam, nu?
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Mnu, tu arunci cu rahat cand nu este cazul. Google NU trebuia sa returneze nimic la acea cautare, faptul ca intamplator este o cautare care nu ar aparea pe un cuvant cheie in mod normal NU scuza faptul ca acele pagini sunt indexate DESI NU AR TREBUI SA FIE.
Si nu e vorba neaparat de DMOZ aici, caci tu m-ai intrebat "cu ce dauneaza paginile astea" ori pagini de genul asta au si spammeri de clasa din .ro, siteuri mari cu articole despre sanatate de pilda, care fac trafic aiurea si te fac sa pierzi timpul deschizand pagini FARA CONTINUT RELEVANT CAUTARII, este spam! Si nu imi vine inca sa cred ca avem seopedisti care nu stiu definitia spamului in motoare de cautare si sar in sus cand cineva vrea sa le explice.
Se pare ca tu arunci cu rahat in DMOZ, asa ca sa te afli in treabatu arunci cu rahat cand nu este cazul.
Habar n-ai ce vorbesti, n-ai inteles nimic si eu nu imi mai bat capul sa iti explic atat timp cat tu postezi intr-un topic despre spam desi nu sti ce e ala spam. Pentru cei care au vrut sa inteleaga, eu am explicat destul de clar problema la fel cum am inteles destul de clar de la Krumel ce s-a intamplat defapt.
si de aici se trage indexarea opensiteexplorer.org/links?site=http%3A%2F%2Fwww.dmoz.org%2Fsearch%3Fq% 3Dejocuri.ro si sunt multe site-uri de analiza site care ofera link de genul asta in care pun si link spre cautarea in dmoz a site-ului respectiv
Stiu ce este spam, dar poate avem notiuni diferite,
Dar cand deschizi asa topicuri aiurea prin care tu ingerul perfect in materie de SEO ai gasit o mica hiba la DMOZ si apoi trebuie musai sa faci cancan din asta ma dezgusta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)