Sunt interesat daca exista pe forum vreun editor dmoz pt categoria mass-media/ziare-reviste .
Daca existi ,plz give me a sign![]()
Sunt interesat daca exista pe forum vreun editor dmoz pt categoria mass-media/ziare-reviste .
Daca existi ,plz give me a sign![]()
O sa iti iei injuraturiDa, sunt editori, nu, nu iti vor raspunde (da un search, mai sunt topic-uri similare dar pe alte categorii).
Si ca sa il citez in avans pe Cristi Mezei:
"Seopedia nu e un loc unde sa vii sa tragi de urechi sau sa iti pui pile la editorii DMOZ, care nu sunt obligati sa adauge nici un site deoarece lucreaza gratis."
Asa, te-am scutit de un post Cristi![]()
Pai inainte sa postez m-am uitat peste celelate threaduri cu dmoz,daca gaseam ceva trimiteam un pm:-??
Probabil as fi platit omul daca ar dori ,astfel incat sa nu fie o munca voluntariata.
Pt ce am eu nevoie nici 20 de dmozuri nu ar fi de ajuns insa vroiam sa aflu si niste intrebari din domeniul mass-media.
Pt mine 100 de backlinkuri de pe subdomenii sunt mai importante decat un link pe dmoz.... nu am niciun site pt el inca)
pai daca chiar vrei asa ceva ai putea sa incerci sa devii tu editor pe respectiva categorie![]()
Cred ca niste raspunsuri.
mda.... niste raspunsuri....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)