Mai conteaza la fel de mult astazi sa fii inclus in DMOZ, precum conta in urma cu 2-3 ani !?
Mai conteaza la fel de mult astazi sa fii inclus in DMOZ, precum conta in urma cu 2-3 ani !?
Daca numai asta ar conta, inseamna ca nu ar fi mult prea important, mai ales acum cand PR nu este hotarator in SERPs; conteaza mai ales link-urile "bune" catre site (si totodata numarul lor, cu timpul).Postat în original de sandossu
baza de date de la DMOZ nu este luata numai de Google ci de multe clone de DMOZ, fapt care duce la IBL-uri multe catre siteul tau, daca esti inscris; lucru pentru care va conta la PR sau la importanta siteului inscris in rezultatele cautarilor.
De acord cu ce spune Somebody dar din pacate Dmoz a ajuns ... rau de tot. Pe de-o parte editorii (de cei straini vorbesc in principal) sunt un soi de e-mafie ce-si aproba site-urile proprii si le ignora pe ale concurentei iar submiterii sunt din ce in ce mai agresivi, te "parasc" superiorului daca nu le-ai aprobat submiterea a doua zi (romani in principal).
Ca sa mai bagi un link in Dmoz azi iti trebuie multa rabdare sau o pila acolo.
Mai degraba iti trebuie ceva mine..sau cunostinte despre DMOZ.
Considerati ca ati fost neindreptatiti folositi optiunea de raportare abuz sau mail catre un editor dintr-o categorie mai mare.
Iti trebuie rabdare ptr ca e un serviciu bazat pe voluntariat si nu un serviciu obligatoriu.
Oricum..listarile in motoarele de cautare nu depind de DMOZ. Sint site-uri care nu sint inscrise si sint bine mersi pe locul 1 la cautari.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Am si eu o intrebare: dupa ce aplici cu un site la o anumita categorie, cam in cat timp se intampla aprobarea sau reject-ul?
semnatura conforma cu regulamentul
Depinde de activitatea editorului.
Am mai zis ..e voluntariat nu ghiseul de prestari servicii.
Nu garantez pentru toti editorii..dar incercam (cativa dintre noi) sa adaugam corect cat mai multe site-uri.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Dureaza destul de mult...poate sa ajunga la 3-4 luni...depinde de cum ai norocul
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)