Mai conteaza la fel de mult astazi sa fii inclus in DMOZ, precum conta in urma cu 2-3 ani !?
Versiune printabilă
Mai conteaza la fel de mult astazi sa fii inclus in DMOZ, precum conta in urma cu 2-3 ani !?
cred ca conteaza PR-ul mare pe care il are dmoz-ul
Daca numai asta ar conta, inseamna ca nu ar fi mult prea important, mai ales acum cand PR nu este hotarator in SERPs; conteaza mai ales link-urile "bune" catre site (si totodata numarul lor, cu timpul).Citat:
Postat în original de sandossu
baza de date de la DMOZ nu este luata numai de Google ci de multe clone de DMOZ, fapt care duce la IBL-uri multe catre siteul tau, daca esti inscris; lucru pentru care va conta la PR sau la importanta siteului inscris in rezultatele cautarilor.
De acord cu ce spune Somebody dar din pacate Dmoz a ajuns ... rau de tot. Pe de-o parte editorii (de cei straini vorbesc in principal) sunt un soi de e-mafie ce-si aproba site-urile proprii si le ignora pe ale concurentei iar submiterii sunt din ce in ce mai agresivi, te "parasc" superiorului daca nu le-ai aprobat submiterea a doua zi (romani in principal).
Ca sa mai bagi un link in Dmoz azi iti trebuie multa rabdare sau o pila acolo.
Mai degraba iti trebuie ceva mine..sau cunostinte despre DMOZ.
Considerati ca ati fost neindreptatiti folositi optiunea de raportare abuz sau mail catre un editor dintr-o categorie mai mare.
Iti trebuie rabdare ptr ca e un serviciu bazat pe voluntariat si nu un serviciu obligatoriu.
Oricum..listarile in motoarele de cautare nu depind de DMOZ. Sint site-uri care nu sint inscrise si sint bine mersi pe locul 1 la cautari.
Am si eu o intrebare: dupa ce aplici cu un site la o anumita categorie, cam in cat timp se intampla aprobarea sau reject-ul?
Depinde de activitatea editorului.
Am mai zis ..e voluntariat nu ghiseul de prestari servicii.
Nu garantez pentru toti editorii..dar incercam (cativa dintre noi) sa adaugam corect cat mai multe site-uri.
Dureaza destul de mult...poate sa ajunga la 3-4 luni...depinde de cum ai norocul :P