Citat Postat în original de puthre Vezi Post
Pagina aia nu e generata mai automat decat pagina asta pe care dai raspunsuri pe forum. Nu e nici o diferenta intre url-urile care dau rezultate din o anumita categorie si urlurile care dau rezultate dupa o anumita cautare. Se poate considera spam doar in cazul in care nu exista rezultate pe acea cautare iar pagina a fost facuta doar pentru motoarele de cautare. In rest poti sa-ti categorisesti informatia dupa ce vrei tu, cautari, categorii, taguri, culori, zona si miros, e informatia ta si o prezinti cum vrei. Ca in procesul asta o sa faci continut duplicat, aia e alta poveste si n-are legatura cu spamul.
Atata ca uiti un amanunt important: cautarea este realizata de useri si nu are o structura clara. De asta se diferentiza de restul.

Si nu in ultimul rand, daca tu pui taguri de genul: tag, taguletz, tagushor, tagul, tagurile, tagul meu, taguit, etc. - toate la un singur articol. E spam sau nu?

Consider afirmatia ca aceasta pagina pe care postam aici este identica cu una generata de cautari o adevarata ineptie. Din punctul de vedere al programatorului da (sau mai bine zis din punct de vedere semantic). Dar chiar si din punct de vedere SEO? Seriously? Despre ce discutam aici? Sau doar ne contrazicem de dragul de a ne contrazice?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
Foarte corect raspunsul tau
De ce e corect? Doar pentru ca iti da tie dreptate? Raspunde-mi si tu la intrebarea cu tag-tagusor