Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
Raspunde-mi si tu la intrebarea cu tag-tagusor
Daca ai o pagina generata prin cautare (tag) a unui cuvant relevant "tag" este echivalentul unei pagini "Cu cele mai importante articole despre "tag" si este ok, este o informatie care poate fi utila, o organizare a informatiei de pe site, la fel cum este si la un magazin online organizarea in functie de pret, telefoane cu GPS, etc.
Iar cautarea respectiva din DMOZ dupa numele domeniului (de fapt asta era discutie), eu consider ca este foarte utila, arata in cate categorii DMOZ se regaseste un anumit site, si corelat cu faptul ca in robots.txt este trecut sa nu indexeze search-ul, si modificarile de structura dmoz, este clar ca nu este spam din partea DMOZ (cel putin asa vad eu lucrurile), fiind ceva involuntar.
Spam devine atunci cand se abuza de acesta facilitate cum ai spus tu tag, tagusor, etc.

Este o limita intre spam si nospam destul de delicata.

Analizat mai dur si advertoriale pentru produsul x in mare parte sunt tot spam pentru ca prezinta acceasi informatie, daar putin formulata diferit fara sa aduca nimic nou pentru vizitator

Am fost mai categoric pentru ca ma deranjat atitudinea asta in care se acuza de spam pe DMOZ, iar in acelasi timp unele dintre site-urile noastre fiind pline de spam in adevaratul sens al cuvantului. Ma deranjeaza ipocrizia asta.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de hyperionXS Vezi Post
Uh, Kinky. Dar mai frumos Dmoz XSS
Apare in cautari? nu inteleg