Vezi Rezultate Sondaj: Cel mai important factor SEO

Alegători
156. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Numele domeniului

10 6,41%
  • Actualizarea constanta continutului

34 21,79%
  • Backlinkurile

92 58,97%
  • On-page SEO

20 12,82%
Rezultate 1 la 10 din 86

Subiect: Cel mai important factor SEO

Afișare hibrid

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

Aș spune linkuri dar îmi amintesc instant de site-ul pe care am încercat să-l urc în căutări exclusiv din linkuri.
    Am încercat să aduc site-ul fostului meu liceu pe prima cautare la o sintagmă caraghioasă, nu foarte competitivă. Construit tone de linkuri dintre care câteva cu autoritate măricică. M-am chinuit vreo două luni și nimic, nici măcar top1000.
    Cu siguranță linkurile sunt cel mai important factor însă rețeta pentru a urca sus ți-o faci din mai multe ingrediente.

melc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st February 2008
    Locaţie
    berceni city
    Vârstă
    37
    Posturi
    42
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

stiu ca o sa imi sariti toti in cap dar cred ca pe departe numele domeniului o sa revin si cu explicatii.
    Iar daca ma insel sper sa imi explicati de ce

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

keyword: insurance quotes

5000 de linkuri vs 25000 de linkuri .(locul 1 vs locul 2)
    Si sunt mai multe exemple pe care pot sa le dau dar am ales un keyword random pe care nu am de gand sa concurez si eu si cel mai probabil nimeni de aici

Sigur mai intervin si alte chestii cum ar fii titlu(si alte tehnici on page) si calitatea linkurilor dar totusi sunt de parere ca daca ai domeniul keyword.com si keyword sa fie primu cuvant in titlu poti intrece pe cineva cu mai multe linkuri chiar daca acestea au o calitate mai mare
    Ultima modificare făcută de melc; 17th January 2011 la 03:16.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de doro Vezi Post
    Aș spune linkuri dar îmi amintesc instant de site-ul pe care am încercat să-l urc în căutări exclusiv din linkuri.
    Am încercat să aduc site-ul fostului meu liceu pe prima cautare la o sintagmă caraghioasă, nu foarte competitivă. Construit tone de linkuri dintre care câteva cu autoritate măricică. M-am chinuit vreo două luni și nimic, nici măcar top1000.
    Cu siguranță linkurile sunt cel mai important factor însă rețeta pentru a urca sus ți-o faci din mai multe ingrediente.
    E posibil ca sa fi banat site-ul respecitv daca au fost mult prea multe link-uti, o totna de link-uri face rau nu bine
    Eu am obtinut urcari de pagini la cautari destul de tari doar din link-uri

Citat Postat în original de melc Vezi Post
    stiu ca o sa imi sariti toti in cap dar cred ca pe departe numele domeniului o sa revin si cu explicatii.
    Iar daca ma insel sper sa imi explicati de ce

keyword: insurance quotes

5000 de linkuri vs 25000 de linkuri .(locul 1 vs locul 2)
    Si sunt mai multe exemple pe care pot sa le dau dar am ales un keyword random pe care nu am de gand sa concurez si eu si cel mai probabil nimeni de aici

Sigur mai intervin si alte chestii cum ar fii titlu(si alte tehnici on page) si calitatea linkurilor dar totusi sunt de parere ca daca ai domeniul keyword.com si keyword sa fie primu cuvant in titlu poti intrece pe cineva cu mai multe linkuri chiar daca acestea au o calitate mai mare
    In primul rand este calitatea link-urilor, releventa acestora, apoi este si optimizare on page, relevanta intregului site ca ansamblu, nu doar prima pagina
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cel mai important Tag
    De int21hi în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd December 2010, 19:45
  2. https un factor SEO ?
    De Razvan Badu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 19th November 2010, 05:09
  3. Viteza de incarcare - factor seo
    De vladgidea în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th April 2010, 19:42
  4. SERP factor: Quality Content vs. Code To Content Ratio – vă invit la discuţii
    De Hobart în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th November 2009, 14:24
  5. Important
    De raulll în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 5th December 2007, 19:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •