Din pacate link-uril sunt cel mai important factor.
Vad mereu site-uri fara pic de continut dar cu parteneri mari de link-uri care apar mai sus in rezultate degeaba.
Numele domeniului
Actualizarea constanta continutului
Backlinkurile
On-page SEO
Din pacate link-uril sunt cel mai important factor.
Vad mereu site-uri fara pic de continut dar cu parteneri mari de link-uri care apar mai sus in rezultate degeaba.
Dupa cum arata si rezultatele sondajului si eu cred ca link-urile sunt cel mai important factor la ora actuala, totusi am observat ca numele de domeniu are o importanta nemeritat de mare. Sunt de acord ca si calitatea link-urilor conteaza foarte mult dar pentru un nume de domeniu fara cuvinte cheie in el trebuie de doua ori mai multe link-uri pentru aceleasi rezultate.
De multe ori domeniul poate aduce din start pagina a doua fara prea mult efort, depinde si de competitie bineinteles.
Totul este important pentru motoare de cautare. Eu as spune asa : 40 % Backlinkurile, virsta si numele domeniului 20 %, contentul 20 % si optimizarea seo iarasi 20 %.
Asa e daca ai cuvintele cheie in domeniu si anchor text-ul e mai usor de obtinut si site-ul urca mai usor, dar se pare ca Mr. G pune destul de mare importanta si pe domeniul in sine doar pentru ca are respectivele cuvinte cheie. Ceea ce a dat startul la vanatoare dupa astfel de domenii. Nu mi se pare foarte ok pentru ca relevanta unui site pentru o anumita nisa se vede cel mai clar din continutul site-ului sau asa ar trebui sa fie.
Intr'adevar, e mai usor de obtinut, dar cele mai importante raman backlink-urile, iar cel mai bun exemplu cred ca ar fi o cautare pe google dupa "web design" ... nu vad pe prima pagina nici un site cu domeniul "webdesign.xx" sau "web-design.xx"
Ce e mai ok sa urci in serp , sa cumperi linkuri sau advertoriale (care sa contina binenteles linkuri catre pagina ta) ?
Multumesc frumos !
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
parerea mea e ca-i mai important un link in interiorul unui text mai elaborat si care are legatura cu keyword-ul pe care vrei sa-l promovezi
Sunt de acord cu kleampa, dar exista un echilibru de valoare intotdeauna, un articol nu va putea concura direct cu un link pe un site cu xy mii de pagini indexate.
Cititi despre "page segmentation" in contextul SEO. Ar trebui sa va lamureasca in privinta valorii unui link de pe o pagina.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)