De 2 luni, acum am modificat logo'ul. mai astept 2 saptamani, daca nu isi revine cumpar un nou domeniu, si la acesta fac un redirect 301 spre noul domeniu, adaug zilnic jocuri pe el.
De 2 luni, acum am modificat logo'ul. mai astept 2 saptamani, daca nu isi revine cumpar un nou domeniu, si la acesta fac un redirect 301 spre noul domeniu, adaug zilnic jocuri pe el.
Nu uita ca si penalizarile se transmit cateodata, prin un redirect. Nu doar puterea SEO.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Ce ar trebui sa fac, sa scap de penalizare, as vrea sa imi cumpar alt domeniu si sa fac "redirect 301" stiti vreo metoda sa nu se transmite penalizarea?
Mai mult ca sigur sunt penalizat pe cuvintele "jocuri pc" si "download jocuri". Imi pare rau de domeniu ca avea o vechime de 6 luni.
Am glumit cu redirectul din GWT. Cu el esti executat "la sigur". Preiei penalizarea 100%. E o ipoteza de-a mea, n-am indraznit niciodat sa-mi redirectez din din GWT un domeniu penalizat catre unul nou luat de la zero.
Practic tu ce vrei sa faci prin redirect? Sa-i spui lui Google, vezi ca eu m-am mutat de pe siteul ala pe care tu l-ai considerat de [cenzurat] pe astalaltul?
Adica daca tu stii ca intr-o cutie e un [cenzurat] de caine (deci stii ca trebuie sa o eviti) si in alte 100 nu si apoi vine unul si iti spune vezi ca am mutat [cenzurat]-ul intr-o cutie noua (iti aduce si dovezi ca a facut acest lucru) tu ce vei face?
Te vei grabi sa o deschizi sau o vei evita de acum si pe ea?
Scuzati exprimarea poetica.
Nu cred ca esti penalizat, site-ul este cam nou si poate fi vorba de google dance sau, in cel mai rau caz, de o stabilizare. Esti sigur ca aceasta cadere a fost brusca?
In cazul in care esti penalizat redirectul este in mod categoric de evitat.
Numai bine!
Nu vreau răul nimănui, dar ai merita să fi penalizat...atâta timp cât promovezi warez-ul![]()
Subscriu aici, Freek. Acum na... fiecare cu pacatele lui
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)