Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: redesign in wordpress si google

Afișare hibrid

mihaim este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th October 2010
    Vârstă
    56
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit redesign in wordpress si google

Am un site mai vechi (html, php) pe care l-as dori refacut in wordpress. Intrebarea este daca voi pierde pozitiile actuale in google sau acestea pot fi garantate dupa redesign.
    Ce alta solutie recomandati?

Zorrocaesar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    49
    Putere Rep
    29

Implicit

Motoarele de cautare nu deosebesc si nu sunt interesate de tehnologiile din spatele unui site. Atata vreme cat structura HTML nu se schimba, Gogu nu sesizeaza nici o modificare. Daca insa schimbi structura HTML a site-ului, atunci te poti astepta ca si pozitiile paginilor tale in SERPs sa se modifice, daca Gogu considera de cuvinta.

Si inca ceva: nimic nu se poate "garanta" in domeniul SEO.
    Ultima modificare făcută de Zorrocaesar; 26th October 2010 la 15:18.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Sa pastrezi structura url-urilor, sau sa faci redirectare, e posibil sa pierzi pozitii la unele cautari si sa cresti in altele, oricum wordpress te va jnuta
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Retoric: Ce te face sa crezi ca mentinerea site-ului in actualul format iti va garanta pozitiile?
    Concurenta lucreaza.
    Sfatul meu: modifica fara frica daca e necesar, cu respectarea specificatiilor google.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

mihaim este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th October 2010
    Vârstă
    56
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc pentru idei, speram sa fie cineva care sa fi incercat practic asa ceva.
    Banuiesc ca structura linkurilor poate fi pastrata (astfel incit sa nu pierd back linkurile, banuiesc).
    Cit de important este daca renunt la keywords/descriptions ale paginilor spre ex? As evita pluginurile respective din wordpress, mi s-a spus (si am vazut exemple) ca se obtin rezultate mai bune fara acestea.

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mihaim Vezi Post
    Multumesc pentru idei, speram sa fie cineva care sa fi incercat practic asa ceva.
    Banuiesc ca structura linkurilor poate fi pastrata (astfel incit sa nu pierd back linkurile, banuiesc).
    Cit de important este daca renunt la keywords/descriptions ale paginilor spre ex? As evita pluginurile respective din wordpress, mi s-a spus (si am vazut exemple) ca se obtin rezultate mai bune fara acestea.
    Se obtin rezultate seo mai bune fara pluginuri ? Ori eu, ori tu stim total gresit ! Parerea mea este ca WordPress ar fi de mult timp mort fara plugins-uri.

Zorrocaesar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    49
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Structura linkurilor in wordpress e destul de flexibila, dar daca poti sa pastrezi aceasi structura ca la site-ul vechi, depinde de cum e facut acesta din urma. Oricum, daca nu reusesti sa mentii aceasi structura, poti (si trebuie) sa faci redirect catre noile URL-uri.

In ceea ce priveste tagurile meta pentru "keywords" si "description" pot sa-ti spun ca primele nu conteaza pentru clasamentul Google. Nici cele din urma nu conteaza pentru Gogu, dar pot fi folosite pentru a genera asa-numitele "snippets" pe paginile de rezulate.

Si da, eu am incercat practic asa ceva si am avut succes. Ma refer aici la pastrarea aspectului si structurii de URL-uri ale site-ului vechi, nu la SEO, pentru ca proiectul respectiv nu era (si nu este) indexat.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Ericpolec Vezi Post
    Se obtin rezultate seo mai bune fara pluginuri ? Ori eu, ori tu stim total gresit ! Parerea mea este ca WordPress ar fi de mult timp mort fara plugins-uri.
    Plugin-urile de Wordpress te ajuta sa automatizezi si sa scurtezi lucruri pe care altminteri le-ai face manual. Deci nu plugin-urile in sine ajuta (sau incurca) ci efectele lor, care se pot obtine, de altfel, si in alte moduri. Daca aceste efecte ajuta sau incurca (pentru ca, de fapt, asta te intereseaza pe tine) depinde doar daca ele produc niste efecte care sunt benefice sau nu, potrivit unor reguli pe care le urmam cu totii si care emana de la surse mai mult sau mai putin oficiale.

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Zorrocaesar Vezi Post
    Structura linkurilor in wordpress e destul de flexibila, dar daca poti sa pastrezi aceasi structura ca la site-ul vechi, depinde de cum e facut acesta din urma. Oricum, daca nu reusesti sa mentii aceasi structura, poti (si trebuie) sa faci redirect catre noile URL-uri.

In ceea ce priveste tagurile meta pentru "keywords" si "description" pot sa-ti spun ca primele nu conteaza pentru clasamentul Google. Nici cele din urma nu conteaza pentru Gogu, dar pot fi folosite pentru a genera asa-numitele "snippets" pe paginile de rezulate.

Si da, eu am incercat practic asa ceva si am avut succes. Ma refer aici la pastrarea aspectului si structurii de URL-uri ale site-ului vechi, nu la SEO, pentru ca proiectul respectiv nu era (si nu este) indexat.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Plugin-urile de Wordpress te ajuta sa automatizezi si sa scurtezi lucruri pe care altminteri le-ai face manual. Deci nu plugin-urile in sine ajuta (sau incurca) ci efectele lor, care se pot obtine, de altfel, si in alte moduri. Daca aceste efecte ajuta sau incurca (pentru ca, de fapt, asta te intereseaza pe tine) depinde doar daca ele produc niste efecte care sunt benefice sau nu, potrivit unor reguli pe care le urmam cu totii si care emana de la surse mai mult sau mai putin oficiale.
    Bun raspuns !
    Uite spre exemplu consider vital "Robots Meta" plugin. Opresti indexarea unor pagini care odata indexate rezulta duplicate. Spre exemplu, daca tu esti singurul autor al blogului, previi indexarea paginii dedicata autorului fiindca face duplicate cu homepage. Previi de asemenea indexarea la wp-admin si wp-login iar varietatea de optiuni este enorma. Ai putea face toate astea si fara plugin, manual, insa presupune mai multa munca si putina cunoastere (experienta seo).Eu fiind un blogger eficient am dat un click am instalat un plugin si am terminat jobul. Eventual configurez acolo ce este de configurat.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Ericpolec, uneori nu are rost sa incarci un plugin care sa execute la fiecare refresh cateva functii bune si consumatoare de resurse, cand ai putea sa-ti rupi 3 minute din timpul tau o singura data si sa adaugi o linie de cod undeva anume.
    Deja suntem offtopic.

mihaim, daca vei planui suficient de atent acest redesign, cu siguranta ca nu o sa-ti para rau. Teoretic ar trebui sa pastrezi structura url-urilor si a continutului, dar e posibil sa vrei o structura mai buna odata cu aceasta schimbare. Daca faci asta, va trebui sa redirectezi toate vechile pagini catre cele noi, si sa mai faci si tu cate o vizita pe la biserica
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 27th October 2010 la 17:42.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bug wordpress
    De Prometeu în forumul Client side
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 25th November 2009, 06:02
  2. Wordpress MU
    De edy12006 în forumul Server side
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 17th September 2009, 12:40
  3. redesign tibioil.ro - pareri
    De Ciprian.Olaru în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5