Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: redesign tibioil.ro - pareri

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit redesign tibioil.ro - pareri

de cateva zile am relansat siteul tibioil.ro cu un nou concept grafic si ceva modificari de structura;

mai sunt cateva meta-uri de personalizat, in rest fiind cam varianta finala care a fost acceptata;

parerile si indicatille pe tema asta sunt apreciate

va multumesc,

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

1 - Fotografia cu rotile camionului se incarca destul de greu si este destul de mare (178.54 KB) - ai putea sa o optimizezi un pic si sa ajunga "mai subtire" astfel incat sa se incarce mai repede...

2 - Tot la fotografia cu rotile de camion nu inteleg de ce ai pus texul in fotografie si nu l-ai pus ca si text deasupra fotografiei cu un pic de CSS... Te-ar fi ajutat si la optimizarea fotografiei si la cresterea rapostului de text din site, cu cuvinte cheie care te intereseaza...

3 - Textul care apare in fotografie, apare si jos in footer, de data asta ca text - imi miroase a un pic de spam... Aplici metoda de la punctul 2 si scapi de nevoia de a mai pune acel text in footer.

4 - Aceeasi poveste cu text in imagine si la datele de contact din dreapta pe fond rosu... Lasa fondul rosu gol, simplu si pune textul deasupa fotografiei cu ajutorul CSS.

5 - Era absolut necesar sa fie prezent in URL cuvantul "pagina" ?? Poate poti sa faci cumva sa scapi de el de acolo... Nu iti este de nici un folos in ceea ce priveste SEO, ba dimpotriva...

6 - Adresa de email de jos din footer este pusa in clar, fapt pentru care in cel mai scurt timp va ajunge sa fie spam-ata de via**gr*a , p0*rn si alte porcarii care nu va sunt de nici un folos... Cel putin nu acum la tinerete

Bafta!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

@toto: multumesc pentru raspunsul argumentat

iata si explicatia:

1. e adevarat, imaginea e cam mare si voi incerca optimizarea ei;
    poate sa imi spuna cineva din experienta cum ar trebui sa salvez o imagine pentru web astfel incat sa nu am artefacte si sa obtin o greutate cat mai mica? - am avut mereu tendinta de a face imaginile mai mari decat e necesar "pentru a fi sigur" de calitatea lor

2. textul este in imagine si nu peste din cauza efectului de fundal transparent dorit, precum si a garantiei ca fontul va fi acelasi peste tot, inclusiv marimea si alinierea in fundal (un alt font decat cel din imaginea ar fi ruinat marimea / pozitionarea textului acolo);

3. textul este pus in clar si nu foloseste nici un "trick", cu atat mai putin unul nepermis

4. la fel ca la 2.

5. e necesar un cuvant in locul respectiv (din cauza cms-ul pe care l-am scris si care permite personalziare aproape totala fara interventie in cod), dar recunosc ca "pagina" nu e o alege foarte inspirata, plus ca tocmai imi dau seama de o scapare: a ramas la fel pentru versiunea en - voi cauta o solutie mai buna

6. google are un excelent filtru de spam si nu prea deranjeaza ca e in clar (desi cred ca ar merge si un javascript care sa o codeze)

D@n
    D@n este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Posturi
    58
    Putere Rep
    34

Arrow parerea mea...

Am sa imi spun parerea de simplu vizitator:

Imaginea cu rotile, chiar daca se incarca mai greut, imi place - mie imi inspira forta si siguranta. Totusi atatea culori pe site ma face sa cred ca nu esti hotarat. Numara si tu, pana acum ai: 2-3 nuante de albastru, 2 nuante de gri, doua nuante de rosu si alb. Am ratat ceva?
    Parca prea multe culori... repet: parerea mea.

gotic este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    64
    Putere Rep
    0

Implicit

Este dragut siteul.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de gotic Vezi Post
    Este dragut siteul.
    multumesc

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pareri ?
    De psaico în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st December 2008, 23:56
  2. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 11:14
  3. Pareri
    De ciprianr în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 15th May 2007, 18:01
  4. Pareri pls
    De moSSad în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 3rd June 2006, 00:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •